Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ingerencja w telefon. Wymiana LCD itp.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heyka. Jakis czas temu zalałem swojego LG G3 w taki sposób że działa w nim WSZYSTKO oprócz podświetlenia ekranu. Jacys magicy cudowali, używali czarnej magii ( mam na myśli przelutowanie elektroniki i jakies inne duperele ) i nic nie zdziałali, a jak na moje oko mieli po prostu za przeproszeniem wyjebke. W każdym razie dostałem od wszystkich info ze nic z tym nie zrobiią i tzreba będzie wyienić cały wyświetlacz LCD + dotyk, czyli całą przednią część tel wraz z elektroniką. Jak sprawdzałem na allegro to są oferty juz od niespełna 300zł, ale nie w tym rzecz. Chciałem spytać o to czy jako osoba mało doświadczona w sprawie zabawy wewnątrz telefonów mogę to zrobić na własną rękę bez większych problemów? Bo jednak nie mam zamiaru czekać kolejnych tygodni po to żeby mnie skasowali kilkaset zł, ale też nei chcę tego już całkowicie spieprzyć.

Mam nadzieję że ktoś obeznany się tym zainteresuej i mi w jakissposób doradzi i pomoże wyjść z tej sytuacji :D

Z góry dzięki :)

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Sam raczej tego nie zrobisz - chyba, że znajdziesz poradnik (najlepiej film) jak taka procedurę wykonać. Tylko ostrzegam, jest to metoda na suszarkę.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Co masz na myśli ^.^?

Suszysz ekran suszarką aż puści klej - potem powtarzasz żeby się trzymało ;)

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

jeśli byś słuchał, to autor mówił czemu grzeje :)

Nie chciał zniszczyć działającego szkiełka, bo może mu się przydać. Autor tego tematu raczej nie będzie miał takiego problemu.

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

W sumie 25 - 50zł to nie jest aż tak dużo a jednak mam gwarancję że tego nie spierdziele.

Dobra, dzięki chłopaki za odpowiedzi :) Każdy dostał po lajku, a temacik można zamknąć :)

NU94p9A.gif

Wracam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...