Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chamship kalista

Xaariel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie zostalo podane, ze to bedzie kalista, jedynie ze to bedzie marksman a dobrym kandydatką do skina jest rowniez sivir

worldsy zaczynaja sie 1 pazdziernika

­

Opublikowano

jak nie zostało podane jak ten skin już jest zrobiony...

Skin z serii Championship, a nie Victorious, który odpowiada za nagrodę za dany sezon. To dwa oddzielne rodzaje skinów. ;)

zSCFQrN.png

Opublikowano

nie zostalo podane, ze to bedzie kalista, jedynie ze to bedzie marksman a dobrym kandydatką do skina jest rowniez sivir

Nie mów, bo nie wiesz. 

Kalista Championship.

http://www.surrenderat20.net/2015/09/91-pbe-update.html

Championship Kalista zapewne wyjdzie po/w trakcie mistrzostw, tak jak pozostałe skiny z tej serii (ale raczej po mistrzostwach). A Worlds'y już niebawem, w Październiku.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Skin z serii Championship, a nie Victorious, który odpowiada za nagrodę za dany sezon. To dwa oddzielne rodzaje skinów. ;)

no co ty? temat jest o słonie Championship a ziomek w 2 poście pisze, że nie wiadomo to go uświadamiam a ty mi z dupy wyjeżdżasz coś o skinie na koniec sezonu? no Sory ale nie zaswieciles inteligencja w tym poście
Opublikowano

no co ty? temat jest o słonie Championship a ziomek w 2 poście pisze, że nie wiadomo to go uświadamiam a ty mi z dupy wyjeżdżasz coś o skinie na koniec sezonu? no Sory ale nie zaswieciles inteligencja w tym poście

Fakt, może nie do końca skierowałem swoją odpowiedź ku autorowi, a twoją w drobnym stopniu nagiąłem, jednak kulturą to ty nie grzeszysz. Naucz się normalnie przekazywać informacje, a nie w taki sposób, bo nic ci złego nie zrobiłem, a ty próbujesz w pewnym sensie poniżyć mnie, stosując takie słownictwo. ;)

No a tak odbiegając od Championship skina, to Victorious zapewne na 99% będzie Sivir. Tłumaczyć chyba nie muszę, co narobiła przez ten sezon. Kalisty nie podejrzewam, bo skoro ma dostać Championship skina, to raczej wątpliwe, że robiliby 2 skiny. No ale różne rzeczy Riot potrafił robić ku zdziwieniu społeczności. No nic, trzeba czekać. ;)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Fakt, może nie do końca skierowałem swoją odpowiedź ku autorowi, a twoją w drobnym stopniu nagiąłem, jednak kulturą to ty nie grzeszysz. Naucz się normalnie przekazywać informacje, a nie w taki sposób, bo nic ci złego nie zrobiłem, a ty próbujesz w pewnym sensie poniżyć mnie, stosując takie słownictwo. ;)

No a tak odbiegając od Championship skina, to Victorious zapewne na 99% będzie Sivir. Tłumaczyć chyba nie muszę, co narobiła przez ten sezon. Kalisty nie podejrzewam, bo skoro ma dostać Championship skina, to raczej wątpliwe, że robiliby 2 skiny. No ale różne rzeczy Riot potrafił robić ku zdziwieniu społeczności. No nic, trzeba czekać. ;)

A co takiego Sivir narobiła? Jedynie co to oglądałem LCS'y, a tam to ją pickowali, fakt. Poza tym coś więcej było? Czy sam fakt, że na LCS'ach była grana czy masz na myśli cały jej udział w sezonie?  :yay:

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...