Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC -> lolz? xd

vPaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko

Wchodze dzisiaj i pacze ze mam vaca co jest w c**j smieszne xD

Nigdy nic nie uzywalem, nikt nie gral na koncie

I tu moje pytanie, czy jest mozliwosc ze sie pomylili?

To jest po prostu smieszne vac za nic xD

by Neosieł

Opublikowano

Siemaneczko

Wchodze dzisiaj i pacze ze mam vaca co jest w c**j smieszne xD

Nigdy nic nie uzywalem, nikt nie gral na koncie

I tu moje pytanie, czy jest mozliwosc ze sie pomylili?

To jest po prostu smieszne vac za nic xD

Nie ma vaca za nic, mozliwe ze miales jakis program odpalony przez co vaca dostales, napisz do supportu jesli dostales go nieuczciwie

76561198230710648.png

Opublikowano

Nidgy nic nie mialem odpalonego, to jest po prostu smieszne co sie dzieje z tą grą, ehh napisalem

ale nie licze na szybką odp, na poprzednią czekalem 3 miesiace..

by Neosieł

Opublikowano

Możesz dostać ub, jak im udowodnisz, że nie miałeś haxów. Ale i tak tego nie zrobisz, bo pewnie coś miałeś, więc nie ma sensu pisać.

Opublikowano

nigdy nawet nie wszedlem na strone z cheatami, wiec na prawdę nie wiem o co chodzi, na koncie nikt nie gral, tylko ja mam dostęp

by Neosieł

Opublikowano

nie marnuj sb czasu bo i tak ci go nie odwołają nikomu oni go jeszcze nie zabrali vaca z konta

VAC'a zdjeli np . Kubikowi więc nie pierd**

Polecam napisać na obecnym koncie do supportu i kupić nowego cs podczas czekania na UB.

Mogłeś mieć włączone programy które ingerują w CS:GO

Opublikowano

Raczej cos sie zjebalo im bo nigdy nic nie mialem, zalosna ta firma jest, 2 wrzesnia oddali mi skradzione konto (po 3 miesiacach) a teraz ban za nic, ehh

last pytanko, dlugo sie czeka na odp?

by Neosieł

Opublikowano

­

Raczej cos sie zjebalo im bo nigdy nic nie mialem, zalosna ta firma jest, 2 wrzesnia oddali mi skradzione konto (po 3 miesiacach) a teraz ban za nic, ehh

last pytanko, dlugo sie czeka na odp?

A zbanowali Ci skradzione konto, czy inne? Bo jak to skradzione to ktoś mógł się odpalić tam i nic z tym nie zrobisz.

VAC'a dostaje się za grzebanie w plikach, coś musiałeś robić.

tenor.gif

Opublikowano

@vPaN

w grze masz zolty napis czy czerwony z banem?

jezeli czerwony tzn ze trafiles na overwatch i ktos wystawil cie ze jestes odpalony a valve to zaakceptowalo :D

Opublikowano

@vPaN

w grze masz zolty napis czy czerwony z banem?

jezeli czerwony tzn ze trafiles na overwatch i ktos wystawil cie ze jestes odpalony a valve to zaakceptowalo :D

żółty

by Neosieł

Opublikowano

To chyba jest ten czasowy, może wyłapałeś na miesiąc za grefling :D Czerwony jest na stałe 

wlasnie nie.. czerwony jest za ow i gref na miesiac a zolty jest za wykryty od razu cheat.

jezeli nic nie odpalales to w sumie dziwne ze vaca dostales.

do supportu nie ma co pisac bo pewnie po miesiacu odpisza 'system jest nieomylny itp..'

Opublikowano

Odpaliłeś się gównie i tyle, więc nie rób scen i nie udawaj niewinnego, bo to jest żałosne. Masz nauczkę na przyszłość by nie odpalać

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Odpaliłeś się gównie i tyle, więc nie rób scen i nie udawaj niewinnego, bo to jest żałosne. Masz nauczkę na przyszłość by nie odpalać

Uwazasz ze ta odp cos wnosi do tematu? jak sie nie odpalilem to sie nie odpalilem gimbusku, czekam na odp dot tego screena (co oznacza)

by Neosieł

Opublikowano

Specjalnie się zalogowałem, ponieważ u mnie jest identyczna sytuacja naprawdę mówię to teraz z ręką na sercu miałem zakładać temat, ale zobaczyłem, że jest identyczny. U mnie sprawa wyglądała następująco, że dostałem bana na 24 za afk potem patrze VAC NIE UŻYWAŁEM ŻADNYCH HACKÓW    nic po prostu czysto więc jestem bardzo zdziwiony. Na szczęście nie jestem sam i myślę, że jest to jakiś błąd informujcie mnie na bieżąco !

Pasjonat
Opublikowano

Może ta odpowiedź nic nie wniesie do tematu, ale na moim smerfie też dostałem banika za free a nic nie odpalałem..

Scream też dostał bana na smerfie za nic, no ale scream co tam robił to było nie możliwe, ale ja grałem sobie normalnie, jedynie co się wyróżniało to ja po 50-60 fragów a moje ziomki z teamu po 8-9..

Napisałem też do supportu ponad 2 miesiące temu i nadal nie dostałem odpowiedzi :)

Opublikowano

Jest kilka opcji, skoro nie używałeś cheatów to może:

- czcionka 

- sweetfx 

- bomba (dostałem za to vac bana na poprzednim koncie)

- achievement unlocker

Vaca nie ma za nic kolego

Opublikowano

Jest kilka opcji, skoro nie używałeś cheatów to może:

- czcionka 

- sweetfx 

- bomba (dostałem za to vac bana na poprzednim koncie)

- achievement unlocker

Vaca nie ma za nic kolego

Czcionka? Wiele osób ma inną i nie ma vaca.

­

­

Opublikowano

Vac tak ma... Też dostałem vac'a <mimo, że używałem haxów> za 4 dni vac zniknął i dostałem jakiegoś maila, mój kumpel miał podobnie, mimo że nic nie używał i miał ub po 3 dniach ^^ może vac coś wykrył i valve sprawdza przyczyny ^^­

co do "vac nie banuje za nic" :

http://www.vacbanned.com/listing/unbanned

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...