Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer problem ;c

Amove

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
POCZĄTEK

Przychodzę do domu szczęśliwy że na dziś koniec szkoły zjadam jajecznice wraz z tym poszedłem do łazienki się załatwić ;P

Po zrobieniu klocków poszedłem odpalić komputer normalnie jak wczoraj,przedwczoraj itd. :)

Po włączeniu wszystko dobrze było więc poszedłem jeszcze z psem żeby tak zrobił siuski  i tak dalej,gdy już wróciłem zauważyłem coś dziwnego podchodzę do komputera,pacze i monitor jest w formie "offline" xD pomarańczowe światło ;0 to normalne

Więc zresetowałem komputer myśląc że wszystko wróci do normy ALE po włączeniu komputera Monitor nadal był formie offline czyli wtedy kiedy komputer jest wyłączony i tu jest już problem ale ok jeszcze gdy komputer się włączał to zawsze pikał 2 razy a teraz tego nie robi what ?

Co się stało ?

Do tej pory zmieniłem kable od monitora który się podłącza do komnputera i nic się nie zmieniło,wraz z tym wyczyściłem go od środka myśląc że to coś da ale też nic ;c

Wczoraj jeszcze wszystko normalnie działało ...

Myślę że właśnie płyta główna się spaliła ;c

Opublikowano

Powodow moze byc wiele, grafika, ram itp... Musisz miec na podmianke jakies podzespoly zeby zlokalizowac problem. Jesli masz 2 kosci ramu to mozesz wyjac jedna i zobaczyc czy na ktorejs odpali, jak masz karte zintegrowana to mozesz sprobowac do niej wpiac monitor uprzednio wyjmujac glowna karte.

Opublikowano

Bawiłem się ram i nie działa.

Komputer nie robi pik pik (dźwięk) który informuje że mam wpisać hasło. A zawsze działał, nawet jak karta graficzna się zepsuła parę miesięcy temu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...