Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje technika do pomocy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ! 

Niestety dwójka poprzednich techników okazała się nieudacznikami, co pojeb mi wszystko.

Szukam osoby która pomoże mojemu technikowi ogarnąć parę rzeczy:

* Ustawić np katakumby.

* Ustawić drop szkatułek

*  Dodać questy fabularne i ogólne.

Oczekuje: 

*  pisanie/poprawa questow 

* znajomość c++ i inne

* wiek minimum 17 lat 

* chęci do pracy oraz poświęcenie minimum 4h dziennie

* mile widziane znajomości na zabezpieczeniach

Oferuję:

* Rangę w grze ( jeśli chcesz )

* :) 

* Ogarniętą administracje 20 +

* Dobry kontakt

Kontakt :

PW

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Śmiechłem jak zobaczyłem temat np. to:

Ustawić np katakumby.

* Ustawić drop szkatułek

Ale wygraliście tym:

No to mnie zagięliście, widziałem wiele tego typu ofert ale nie denerwujcie przyszłych graczy waszego serwera (o ile powstanie) i nie róbcie tego serwera, jeżeli problemem dla was jest ustawienie dropu no to ja nie widzę współpracy z wami, przecież to są podstawy.

W dodatku dawanie dostępu do maszyny jakiemuś gówniarzowi..

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

"Oczekuje zrobienia wszystkiego, moje stanowisko - siedzenie na dupie" :D

Tak serio to co oferujesz od siebie? xD

Ogarnięta ? 20+ ?  :awkward:  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

Opublikowano

Ustawić np katakumby.

* Ustawić drop szkatułek

Ale wygraliście tym:

No to mnie zagięliście, widziałem wiele tego typu ofert ale nie denerwujcie przyszłych graczy waszego serwera (o ile powstanie) i nie róbcie tego serwera, jeżeli problemem dla was jest ustawienie dropu no to ja nie widzę współpracy z wami, przecież to są podstawy.

Ty też nie powinieneś robić serwerów a jednak to robisz, nie udzielaj się bo gdyby nie pliki deili daleko byś nie zaszedł, cwaniakujesz, wypowiadasz się a gówno się znasz. Nikt cię tu na forum nawet nie potrzebuje a nawet modlą się byś spleśniał lub żeby ci rodzice internet odłączyli, taki wyszczekany ale żeby twojego śmiesznego klienta rozpakować to nawet mój kot to zrobi. Ty i nukey jesteście siebie warci. Nukey - krul gimbusuw. Crime - znawca komputeruw, zhakuje ci płytę guwną xD Te twoje podstawy można ogarnąć w niecały tydzień, ja rozumiem że u ciebie nauka podstaw plików nawiązuje do wideo poradników, twoje source nawet nie jest twoje bo pewnie kradzione jak sf deili lub kupiony gotowiec do którego za każdym razem za edycje source dopłacasz.

Edit: Tylko mi nie wstawiaj kodu z internetu bo to nie wyczyn, sam siebie nie uważam za technika zwłaszcza że nie zrobisz nie mniej nie więcej ode mnie. Ten post wyczerpał już zasób kilku krótkich słów które skierowałem w twoją strone. Powiedz Nukeyowi że jak do mnie napisze to dostanie ten Interface z Woma.

Opublikowano

Ustawić np katakumby.

* Ustawić drop szkatułek

Ale wygraliście tym:

Teraz to mnie rozbawiłeś, jesteś serio dzidiotą czy tylko udajesz? Skoro mój technik ogarnia wszystko, a nie rozdwoi się aby robić 2-3-4-5 rzeczy na raz no to wybacz. Tak wiesz, co do stawiania serwerów to raczej ty już nie powinieneś, bo robisz tylko syf tymi Twoimi gównami na mpc forum, co nie stoją dłużej niż kuźwa 5 mies. Ahh i jak nie wiesz co znaczy ":)" to idź tam lepiej zajmij się pracą na Twoim dennym serwerze. A jeśli jest to hard to niestety trzeba troszkę popracować i dopracować, ale co ty tam możesz wiedzieć, gdyby nie inni to dziś byłbyś zwykłym zerem. 

@Unga powiedz że początek to jakiś żart :D Bo nie wierzę w to co czytam

Używamy mózgu.

"Oczekuje zrobienia wszystkiego, moje stanowisko - siedzenie na dupie" :D

Tak serio to co oferujesz od siebie? xD

Ogarnięta ? 20+ ?  :awkward:  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

oo odezwał się co mi się żalił że Team źle dobrał ;d, Ahh Lajk czasem warto używać mózgu aby wiedzieć, kto kim jest. Niestety ja nie dam sobie wejść na głowę jak Ty , że moderator tobą rządził. Co do wieku mam po raz 10 dać ssy jak Ty pisałeś i się żaliłeś? Zobaczymy kto wyjdzie na wiek 20 :D. Wybiłeś się na Divine na gotowych plikach więc Twój komentarz jest tutaj zbędny bo nic nie umiesz.

Opublikowano

Ty też nie powinieneś robić serwerów a jednak to robisz, nie udzielaj się bo gdyby nie pliki deili daleko byś nie zaszedł, cwaniakujesz, wypowiadasz się a gówno się znasz. Nikt cię tu na forum nawet nie potrzebuje a nawet modlą się byś spleśniał lub żeby ci rodzice internet odłączyli, taki wyszczekany ale żeby twojego śmiesznego klienta rozpakować to nawet mój kot to zrobi. Ty i nukey jesteście siebie warci. Nukey - krul gimbusuw. Crime - znawca komputeruw, zhakuje ci płytę guwną xD Te twoje podstawy można ogarnąć w niecały tydzień, ja rozumiem że u ciebie nauka podstaw plików nawiązuje do wideo poradników, twoje source nawet nie jest twoje bo pewnie kradzione jak sf deili lub kupiony gotowiec do którego za każdym razem za edycje source dopłacasz.

Edit: Tylko mi nie wstawiaj kodu z internetu bo to nie wyczyn, sam siebie nie uważam za technika zwłaszcza że nie zrobisz nie mniej nie więcej ode mnie. Ten post wyczerpał już zasób kilku krótkich słów które skierowałem w twoją strone. Powiedz Nukeyowi że jak do mnie napisze to dostanie ten Interface z Woma.

Mocne słowa jak na młodzika.

Zamknij już ryj.

Zacznijmy od tego że żaden serwer harnasia nie był na deili, był w teamach serwerów które były stawiane na deili :D

Gówno wiecie a szczekacie najgłośniej.

To czego tu wymaga tych 3 rzeczy, to nawet ja bym umiał zrobić nie siedząc w serwerach metka :D Chyba że tworzenie map można tym nazwać.

Teraz to mnie rozbawiłeś, jesteś serio dzidiotą czy tylko udajesz? Skoro mój technik ogarnia wszystko, a nie rozdwoi się aby robić 2-3-4-5 rzeczy na raz no to wybacz. Tak wiesz, co do stawiania serwerów to raczej ty już nie powinieneś, bo robisz tylko syf tymi Twoimi gównami na mpc forum, co nie stoją dłużej niż kuźwa 5 mies. Ahh i jak nie wiesz co znaczy ":)" to idź tam lepiej zajmij się pracą na Twoim dennym serwerze. 

Używamy mózgu.

oo odezwał się co mi się żalił że Team źle dobrał ;d, Ahh Lajk czasem warto używać mózgu aby wiedzieć, kto kim jest. Niestety ja nie dam sobie wejść na głowę jak Ty , że moderator tobą rządził. Co do wieku mam po raz 10 dać ssy jak Ty pisałeś i się żaliłeś? Zobaczymy kto wyjdzie na wiek 20 :D. Wybiłeś się na Divine na gotowych plikach więc Twój komentarz jest tutaj zbędny bo nic nie umiesz.

Czekamy na Twój pro elo elo serwer który postoi chociaż 2 tygodnie.

Znajdźcie dobrego sponsora bo inaczej nie wróżę Wam przyszłości :)

@topic

Największa beka jest z tym dropem i dodaniem questów, tak trudno dodać quest?

Chyba że chcecie żeby napisał questy fabularne a następnie je dodał. Ale tak czy siak, podstawy które są w tutorialach, nie musicie szukać technika, sprawdźcie dział tutoriali na MPC :D

Nie polecam ze względu na osobę która założyła ten temat.

Wyszczekana jak zawsze.

Opublikowano

Zamknij już ryj.

Zacznijmy od tego że żaden serwer harnasia nie był na deili, był w teamach serwerów które były stawiane na deili :D

To czego tu wymaga tych 3 rzeczy, to nawet ja bym umiał zrobić nie siedząc w serwerach metka :D Chyba że tworzenie map można tym nazwać.

@topic

Chyba że chcecie żeby napisał questy fabularne a następnie je dodał. Ale tak czy siak, podstawy które są w tutorialach, nie musicie szukać technika, sprawdźcie dział tutoriali na MPC :D

Wyszczekana jak zawsze.

Idioto czy Crime to harnaś ? Masz chyba porządnie najebane w tej głowie albo ja jestem jakiś niedoinformowany.

PS. A ryj to może ty masz, ja mam twarz. Polecam albo czytanie ze zrozumieniem lub kupno lepszych okularów.

Opublikowano

Nie mam za wiele czasu obecnie, ale jak nikogo nie znajdziesz to pisz pw/gg to "pomogę"(cokolwiek to znaczy?) Twojemu technikowi. Mam nadzieje jednak, że ktoś się znajdzie. Pozdrawiam i polecam.

Opublikowano

Zamknij już ryj.

@topic

Wyszczekana jak zawsze.

Idioto czy Crime to harnaś ? Masz chyba porządnie najebane w tej głowie albo ja jestem jakiś niedoinformowany.

PS. A ryj to może ty masz, ja mam twarz. Polecam albo czytanie ze zrozumieniem lub kupno lepszych okularów.

Panowie używajcie bardziej wyszukanych słów do dyskusji i nie koniecznie musicie się nawzajem obrażać. Potraktujcie to jako pierwsze i ostatnie ostrzeżenie.

Opublikowano

"Rangę w grze ( jeśli chcesz )" skisłem jak to zobaczyłem xD

a ty czym sie zajmujesz ?

Sponsoruje wszystko, od strony po dedyk. No kur nie każdy chce rangi woli banany ;) chyba logiczne prawda? 

Opublikowano

Po pierwsze - znamy się żebyś chociaż mógł do mnie na T pisać?

Nie wątpię, ale jako że spadło mi 10% z paska to odpowiem na ten twój śmieszny post.

Po pierwsze, mogę zrobić nawet 30 serwerów na tych samych plikach, a Tobie nic do tego, po drugie "gówno się znam" - no cóż, nie przeceniaj moich umiejętności ponad twoje bo jestem pewien że potrafię więcej niż jak taka typowa cebula twojego pokroju. #killyourself

Możesz sobie nawet mózg rozpakować, nie bronię ci, w dodatku niezły k0z4k z ciebie jak wszystkie klienty rozpakowywujesz. #chicagobulls

Tak, wszystko kradnę, ten post jest kradziony, avatar jest kradziony, a nawet konto JEST kradzione!  :yay:

Edit: Zwróć uwagę na mój brak szacunku do ciebie.

Teraz to mnie rozbawiłeś, jesteś serio dzidiotą czy tylko udajesz? Skoro mój technik ogarnia wszystko, a nie rozdwoi się aby robić 2-3-4-5 rzeczy na raz no to wybacz. Tak wiesz, co do stawiania serwerów to raczej ty już nie powinieneś, bo robisz tylko syf tymi Twoimi gównami na mpc forum, co nie stoją dłużej niż kuźwa 5 mies. Ahh i jak nie wiesz co znaczy ":)" to idź tam lepiej zajmij się pracą na Twoim dennym serwerze. A jeśli jest to hard to niestety trzeba troszkę popracować i dopracować, ale co ty tam możesz wiedzieć, gdyby nie inni to dziś byłbyś zwykłym zerem. 

Używamy mózgu.

Ale skisłem (2) - no patrz, ja robię swój serwer (poprawiam go), pracuję sobie nad nowym, pomagam innym i WOW (!) na wszystko zazwyczaj mam czas.

W dodatku chciałbym dopowiedzieć że autorka tematu (znana również jako youtuberka z 100 subami która bierze PLN za nagranie odc. z serwera (hehe wiecie już jak jej sponsoring wyszedł)) okłamała wszystkich w temacie tym dopowiedzeniem:

* Ogarniętą administracje 20 +

Jak dla mnie, to powinnaś się trochę przystopować, bo już nie raz zwracałem ci uwagę na twoją kulturę (a raczej jej brak heh).

Skończ gwiazdorzyć, bo jak nie potrafisz przyjąć konstruktywnie napisanej opinii na wasz/twój temat to nie powinnaś się nawet brać za odpalanie serwera.  :((

PS. Kto normalny w swojej ofercie która powinna zachęcać (a ta już na starcie skreśla) pisze "kur".

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Po pierwsze - znamy się żebyś chociaż mógł do mnie na T pisać?

Nie wątpię, ale jako że spadło mi 10% z paska to odpowiem na ten twój śmieszny post.

Po pierwsze, mogę zrobić nawet 30 serwerów na tych samych plikach, a Tobie nic do tego, po drugie "gówno się znam" - no cóż, nie przeceniaj moich umiejętności ponad twoje bo jestem pewien że potrafię więcej niż jak taka typowa cebula twojego pokroju. #killyourself

Możesz sobie nawet mózg rozpakować, nie bronię ci, w dodatku niezły k0z4k z ciebie jak wszystkie klienty rozpakowywujesz. #chicagobulls

Tak, wszystko kradnę, ten post jest kradziony, avatar jest kradziony, a nawet konto JEST kradzione!  :yay:

Edit: Zwróć uwagę na mój brak szacunku do ciebie.

Weź wyjdź, ty i twoje umiejętności, pokaż je dopiero potem cokolwiek pisz, jeżeli tyle potrafisz to zrób z twojej kupy gówna serwer oczywiście ze swoimi pomysłami, po 2 to nie ja się w marnym zbiorze informacji jaką można nazwać twoją prezke chwale się że mi clienta nie rozpakują(twoje pro elo zabezpieczenia dla chorych umysłowo :D). To że postawisz 30 serwerów to jest oczywiste tylko szkoda że swojego orzeszka który lata ci w środku twojej czaszki nie wykorzystasz, nie masz nawet jak pokazać mi swoich umiejętności nie wykorzystując do tego mozilla, internet explorer lub chrome. Ty się uważasz za bóg wie kogo a jednak jesteś zwykłym podludkiem który włóczy się po tym forum bez celu, wolę zostać noname niż taką osobą ze złą opinią jak ty, zadajesz się z taką ciamajdą jak Nukey który o wszystko prosi, jak nie ma mamony to płaci itemami na serwerku, ojj żałosne. Najwyraźniej każda potwora znajdzie swego amatora. Ja też do ciebie nie mam szacunku i jakoś też nie widzę byś pisał komuś per pan, per pani(tego nie mówi się tylko do starszych , tak dla jasności). Nie uważam się nawet za technika a co najwyżej do grzebacza plików, ty ode mnie różnisz się tylko tym że postawiłeś serwer niczym więcej. A co do ataku na koleżankę wyżej, żaden normalny technik nie robi przy jednym już stojącym serwerze, przy drugin nowym serwerze i nie pakuje się w inne projekty, ale oczywiście to że pomagasz nie musi się wiązać z tym że coś chociaż przydatnego robisz, nie każdy tak dobrze potrafi programować w języku C++ jak i przy edycji plików w prędkości światła mój wielki pseudo techniku nie wartym ani grosza.

PS: Dla każdego kto znowu pomyśli że na harnasia wchodzę to proszę przeczytać jeszcze raz jak to nie pomoże to poproszę o konto bankowe jak w przypadku Algade bym mógł wam wysłać po 10 zł byście mogli uzbierać na okulary, tyle ode mnie  :lenny:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...