Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HyperX Cloud vs Siberia V2

TuFu x33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Które słuchawki będa lepsze w cs:go ? hyperx czy siberia v2? Prosze o pomoc jak i argumentacje tego,daje + za pomoc ale tylko wtedy kiedy napiszecie również dlaczego te a nie tamte ;)

79160594027661829163.png

Opublikowano

HyperX Cloud lepsze.

Zdecydowanie HyperX Cloud

Żeby już nie warnować

Prosze o pomoc jak i argumentacje tego

Czytajcie ze zrozumieniem ;)

@Majoreq.

@Antkarz

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Hyperx Cloud:

-lepsze mikro

-lepsza jakość dzwięku

Dobry stosunek cena/jakość.

SS siberia v2. Co tu dużo mówić - są mocno przeciętne.

Siberie nie bd złe do cs'a (dużo osób je posiada). Ale jednak warto dołożyć trochę pieniędzy na Cloudy/Q-Pad'y, bo jest mocno widoczna różnica między nimi.

Opublikowano

@Antkarz A posiadasz oby dwa modele ?

Hyperx cloudy miałem, a siberie u kolegi używałem.

Bez zmiany karty dźwiękowej dużej różnicy nie będzie.

Albo możesz kupić siberie + kartę dźwiękową za jakieś 120 zł.

Opublikowano

Cloudy nawet na integrze zagrają lepiej niż plastikowe gówno od steelseries z lepszym źródłem.

To prawda,

ale jak ktoś się uprze na siberie to już lepiej zagrają jak się kartę dokupi.

Opublikowano

Żeby już nie warnować

Czytajcie ze zrozumieniem ;)

@Majoreq.

@Antkarz

jak należy argumentować wypowiedź dotyczącą słuchawek, słuchawki x mają większe pasmo przenoszenia? to mu dużo powie.

topik; hyperx cloud mają po prostu lepszy dźwięk, pozycjonowanie.

Opublikowano

Wszyscy tak chwalą te HyperX, a ja się nie zgodzę. Dźwięk w CS nie ma praktycznie różnicy a studio nagraniowe nie prowadzi. Mikrofon wystarczający w 100% w jednych i drugich słuchawkach. Aktualnie mam sibierie ale niedawno miałem od kolegi HyperX na okres miesiąca do takich testó bo chciałęm zobaczyć za co tak chwalą. Miałem miesiąc, i wole siberie. SIberie spadły mi już z 20 razy pociągnąłem mocno kabel też pare razy i nic kompletnie się nie stało. Mój kolega oddawał je do naprawy już 2 razy bo lekko pociągnał kabel i jedna słuchawka nie działała. Dźwięk w CS w siberiach jest wystarczający do cs, a jeżeli masz większe wymagania to polecam kupić lepsze słuchawki. Denerwuje mnie to, że ludzie piszą "stilsires to guwno bo płacisz tylko za firme" a nawet nie mieli ich nigdy na uszach. Mam siberie juz rok a nic się z nimi nie stało i są mega wygodne (jak dla mnie), ale każdy ma inne uszy itp :P. Także siberie dobrze wyciszają dźwięk, zresztą podobnie jak hypery. Ogółem polecam bardziej siberie, ale jeżeli chcesz hyperx do cs także będą dobrym wyborem :).

2d6v47n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...