Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

csgolounge- obstawianie, parę pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jakaś zasada ile trzeba obstawić, by to w ogóle miało sens? Czy najpierw jedna loteria- kto wygra, potem druga loteria- kto dostanie skiny z tych co wygrali? 
Rozumiem, że praktycznie zawsze dostaniemy swoje jak postawimy na tzw. "underdog", gdy procenty są daleko od siebie, ale jak jest np. 77%-23%, to jest w ogóle sens stawiania na faworyta? Przykładowo wczoraj w meczu Kinguin vs E-Frag postawiłem 5 euro na Kinguin. Do wygrania 1,20 euro, a dostałem gównianego skina za 0,04 centy? Najpierw mają wypłacane ci co postawili pierwsi, ci co najwięcej, czy losowo?
Słyszałem o zasadzie, że poniżej 1$ mogą w ogóle nie wypłacic, dlatego zawsze stawiam by było powyżej i byłem pewny, że dostanę tyle ile wygrałem, a tu takie coś.
Wiem, że stawki malutkie, ale tak o się bawie, może coś wpadnie. Tylko czy to ma sens?

Opublikowano

Jak masz do wygrania 0.03 - 0.04 to nie wygrasz nic tylko dostaniesz skiny z powrotem.

Gdy ktoś ma 70% np fnatic a 30% vp to nie znaczy, ze fnatic wygra.

% oznaczają ile procent osób postawiło na daną druzynę.

Musisz stawiać tam, gdzie masz do wygrania ok. 0,20, wtedy najlepiej, za 0.05 nie ma co.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Wiem jak to działa, ale ja obstawiłem 5 $ i miałem do wygrania 1,20 $ i nie dostałem praktycznie nic. Dlatego pytam czy stawianie ma w ogóle sens, bo nie dostałem tego co wygrałem, mimo iż było powyżej 1$ (którego nie muszą wypłacać). 
Bez sensu to wygląda skoro poniżej 1$ nie dostaniesz nic, a powyżej 1$ wypłacą ci losowo co chcą, a nie tyle ile wygrałeś.
ps. właśnie zauważyłem, że jest dział do lounge na forum, sory :v

Opublikowano

Wiem jak to działa, ale ja obstawiłem 5 $ i miałem do wygrania 1,20 $ i nie dostałem praktycznie nic. Dlatego pytam czy stawianie ma w ogóle sens, bo nie dostałem tego co wygrałem, mimo iż było powyżej 1$ (którego nie muszą wypłacać). 

Bez sensu to wygląda skoro poniżej 1$ nie dostaniesz nic, a powyżej 1$ wypłacą ci losowo co chcą, a nie tyle ile wygrałeś.

ps. właśnie zauważyłem, że jest dział do lounge na forum, sory :v

Najwyraźniej nie mieli z czego wydać ;)

Np. masz procenty 90-10 Fnatic vs Noname 

Ci którzy postawili na Fnatic dali dużo więcej itemów więc jak dać każdemu taką wygraną jak powinien dostać skoro na Noname prawie nikt nie stawiał?

Opublikowano

­Skoro mówisz, że do 1$ mogą nie wypłacić to zastanów się co mogło się stać...

% pewnie poszły w górę i wygrana spadła... 

Dawno nie obstawiałem i nie wiem jak to jest z tym 1$...

784091427630431250239.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...