Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

35 lv Body, Diumar. Jak zarobić?

Mongolian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mam aktualnie wojownika body 30lv, będzie 35.
No i wracam po przerwie na globalny serwer, jako gracz prawie bez eq :P

Mam fmsa+9 śr 30 kd+3

Tygre +9 2k hp

Wisiorek 1k hp

Bojowa +9

W między czasie robie misje na bojowca, dopiero 2 lv jest także..

Eq ma sie na pewno zmienić, no ale żeby zrobić eq trzeba pierw na nie zarobić.

I tu się nasuwa pytanie.
Jak zarabiać aktualnie na diumarze?

Bicie metków w m2 nie wydaje mi się zbyt dobrym zarobkiem, ceny ku są strasznie niskie, marmury dropią rzadko.

Jedynie co to jakieś ulepki typu kk,kzz, ale te też dropią rzadko.

Odłamki energii? No może i zarobek fajny bo jak zejdą to jest się 2-3 razy do przodu, ale tu też jest problem. 

Wystawiając odłamki 200szt-3kk. Cały dzień shop musiał stać żeby coś zeszło..

Odłamki smoczego kamienia? Hm, 200-300k szt, ale schodzą też ciężko..

A może fishbot?
Wydaje mi się najrozsądniejszy. Tylko czy jest warto. Mogę botować na 3-4 konta. FB może śmigać od rana przez jakieś 3 godziny, a potem ewentualnie w dzień gdy jestem przy komputerze. Podsumowując 6-7h dziennie fb śmiga na 3-4 konta.

Małż chodzi koło 2-2,5kk więc wydaję się niezły zarobek.

Mylę się?
Jeżeli tak, to bardzo chętnie przyjmę inne sposoby zarobku, bo w końcu po to napisałem ten temat.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Z wymienionych przez ciebie sposobów chyba najlepsze są odłamki. To przynajmniej pewny zarobek.

Fishboty są nieopłacalne, bo banownane są bardzo szybko, w dodatku bana może dostać także Twoje główne konto.

Jak grałam to zawsze warto było sprzedawać przetopy. Zorientuj sięw ich cenie i jak jest wysoka to pokop rudy.

who cares?

Opublikowano

Możesz bić metiny w m2 i przy okazji best kapitanów z potworów również polecą Ci fajnie odłamki. Fishbotów nie ma co stawiać szybko banują i dostaniesz bana po wszystkich kontach. Możesz również też zainteresować się górnictwem. W świątyni jest chyba najwięcej rud i żył.

Opublikowano

Z wymienionych przez ciebie sposobów chyba najlepsze są odłamki. To przynajmniej pewny zarobek.

Fishboty są nieopłacalne, bo banownane są bardzo szybko, w dodatku bana może dostać także Twoje główne konto.

Jak grałam to zawsze warto było sprzedawać przetopy. Zorientuj sięw ich cenie i jak jest wysoka to pokop rudy.

czy ja wiem, przez 4 dni na fish jechałam i nie odstałam tam bana no ale fb sam odp. 

Małże jak pamiętam były dość ok, na zarobiek, 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

­Szukanie nie boli, w 'TuT'ach' wszystko jest ładne opisane w sumie na pierwszej stronie, nic dodać nic ująć

Jak zarobić na 35 LvL~PL

Proszę :)

Z wymienionych przeze mnie przykładów, m2 jest NAJGORSZE Z MOŻLIWYCH. A czemu? Już Ci wyjaśniam. Aura 3kk, berek 500k, czarowane 1,5kk. Gram bodym, wiadome że ku będę czytał. Więc na czym mam zarobić? A no dobra, na marmurkach po 1kk :D :D :D

Jeżeli chodzi o górnictwo, najbardziej skutecznie kopie się na minimum 3 konta, a nawet jeśli to przez 30 minut jak wykopie 1k rudy i będę miał z tego 5kk zarobku to cud.

Odłamki mają ten minus że cały dzień shop musi stać żeby mi wszystko zeszło, a ja nie mam tyle czasu i możliwości żeby komp cały dzień był włączony.

A fb, ma same plusy poza banem. Zmartwiło mnie to jak mówicie że ban na wszystkie konta leci. Ale na godzinę przy farcie średnio na 4 konta można ogarnąć 10kk z małży.

Podsumowując, zaryzykuje na razie na fb. Nie łowie po nocach tylko po 4-5h dziennie więc myślę, że aż tak szybko nie dostanę bana. Ale jak z tą opcją moda "GM". Konto łowiące się wyloguje jak to zaznaczę, gdy w okolicy pojawi się gm? To działa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...