Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z clientem - Error Type 2

ElHeat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej
Ostatnio wystartował pewien serwer i po pobraniu gry pojawił mi sie taki komunikat po odpaleniu: http://scr.hu/4ls7/6zwha
Dodam, że przedtem bawiłem się opcja Wykluczenia w Avascie jednak wydaje mi sie, że wszelkie pliki z Wykluczenia usunąłem. Wszscy na serwerze grają tylko jak jak zwykle mam jakiś problem.

mogNI2J.jpg

Opublikowano

Tak, zaznaczyłem opcje "uruchom jako administrator" jednak bez rezultatu. Dodam, że na poprzedniej serwera (bo dostał rework i dzis startuje ) dodałem ten plik do Wykluczeń w avaście bo blokował mi dostep i automatycznie usuwał. Teraz jak wszedł nowy client to .. troche sie wkurzyłem bo pewnie przez to nei dziala.
Dodam, że usunalem plik z wykluczen i bez skutku .. albo ja cos zle robie

mogNI2J.jpg

Opublikowano

Tak, zaznaczyłem opcje "uruchom jako administrator" jednak bez rezultatu. Dodam, że na poprzedniej serwera (bo dostał rework i dzis startuje ) dodałem ten plik do Wykluczeń w avaście bo blokował mi dostep i automatycznie usuwał. Teraz jak wszedł nowy client to .. troche sie wkurzyłem bo pewnie przez to nei dziala.

Dodam, że usunalem plik z wykluczen i bez skutku .. albo ja cos zle robie

Hmm ciężko mi Tobie pomóc próbowałeś od nowa wypakowywać clienta lub patchować do najnowszej wersji? Jeżeli nic nie zadziała skontaktuj się z administracją oni powinni Ci pomóc.

Opublikowano

Dobrzeby było, żeby jednak ktoś sie znalazł kto miał ten problem lub też wie jak go rozwiązać :) Usunąłem antywira i nadal niestety to samo.

mogNI2J.jpg

Opublikowano

­Miałem ten sam problem tylko na innej zasadzie, Avast rzekomo usuwał mi jakiś plik bez którego Metin nie śmigał, wyłączenie też nic nie dawało. Lecz tak dłużej myśląc skoro avast usunął Ci już ten plik to już go nie ma, więc radzę Ci wyłączyć Avasta np na 1 dzień, pobrać Metina i dopiero go rozpakować etc. Iż w tym momencie nie posiadasz już tego pliku. Radzę Ci po pobraniu zrobić kopię Metina i gdy znowu Ci zacznie 'fisiować' to z jakieś dysku czy czegoś wgrywasz sobie i problem z głowy.

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Wyłączyłem avasta do ponownego uruchomienia komputera i jestem ciekaw czy to coś da :) Dam znać jak najszybciej jaki jest rezultat :)

//edit No niestety nawet wyłączenie avasta nie przyniosło jakiś super efektów przez co jestem troszke rozczarowany bo myślałem, że tym razem będe mógł sobie normalnie pograć. Jednakże nadal szukam rozwiązania a panom powyżej daje lajki :)

mogNI2J.jpg

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...