Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Styknie pod cod bo3 i aw :v

Kasaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę sobie zagrać w cod aw i bo 3 ale mam słabego kompa i chcę wymienić procek,karte dołożyć ram i chcę wiedzieć czy to wszystko będzie kompatybilne

Obecny komp:

Ram-Patriot 1333 mhz

Procek-Intel Pentium g645 2,90 ghz

Karta-AMD Radeon hd 6670 2gb

Zasilacz-Modecom 3 fell 500 atx

Płyta-Gigabyte Ga-H61m-s2

Mam zamiar kupić:

Karta-Palit GeForce GT 740 OC 2gb

Procesor-Intel core i3-4170

Ram-Chce dokupić jeszcze 4gb patriot 1333 mhz :v

I teraz pytanie czy moja płyta główna to uciągnie i czy wszystko będzie fajnie chodziło tutaj jest koszyk z podzespołami:http://www.morele.net/inventory/info/wgWvlF/

Opublikowano

Procesor Ci nie wejdzie na te płytę główną, kup sobie używaną i5 2400 od biedy i3 2120, karte graficzną też używaną, ten gt740 się będzie dławił przy tych gierkach, wymień zasilacz.. no i ten ram mozesz kupic sobie. Tak więc podaj ogólnie budżet i czy na pewno mogą być używki. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Tak jak napisał Oski - dobrałeś zły socker procesora bo z tego co widze to płyta na socker 1155 a procesory 4 generacji (4xxx) są na sockecie 1150. Szukaj procesora (2xxx). GT740 - szais, staraj sie kupic nawet 750ti nawet dzis jest na promocji za 469 zł. 

/// tyle że musiałbyś tego 750ti w nablizsze 16h kupic, jesli nie cena to 499 zł. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...