Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którą przygodę wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Ostatnio kupiłem sobie pierwsze skrzydło BRM i ku mojemu zdziwieniu poszło bardzo łatwo i zyskałem swoją drugą legendę i teraz mam pytanko: czy lepiej kontynuować BRM czy zacząć naxx?

Bez reklam fb

Opublikowano

Powinieneś zacząć od naxx i potem lecieć na czarną górę.

Naxxramas zawierają podstawowe karty do wielu decków.

Kupuj Naxx z największym priorytetem.

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Nie dziw się że poszło łatwo, te przygody są banalne ;)  Jedyny problem mogą stanowić heroiczne tryby(wyższy poziom trudności), ale on jest tylko dla rewersu kart. Generalnie to z naxx'a warto kupić wszystko, karty są świetne i od kilku miesięcy wciąż grane(mad scientist, belcher, lotheb). A w drugiej przygodzie moim zdaniem najważniejsze jest pierwsze skrzydło, które masz(imperator i grimm, świetne karty). Więc śmiało kupuj naxx'a, pamiętaj, dwa pierwsze skrzydła są najważniejsze!

Opublikowano

Dobra to kupuję Naxxramas. Swoją drogą mam spore szczęście do tej gry - nie dość że jakimś cudem wchodzę na coraz wyższe rangi to jeszcze dostaję zadania za 100 golda więc będzie łatwo :P

Do zamknięcia.

Bez reklam fb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...