Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS GO - Wymagania

2Late4Death

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam użytkowników słabszych komputerów i ogółem graczy MPC.
Mój problem polega na tym że cs potrafi mi lagować mimo tego że spełniam wymagania w 95% na tym komputerze

Parametry : 2x 1.8 Ghz intel core 2 duo
Pamięć ram : 3 Gb Good Ram
Karta graficzna:Asus Radeon HD5450

Na jakich słabych komputerach wam działa płynnie cs ?
u mnie zależy,raz działa ok raz zwalnia i klatkuje nawet na dd2. Proszę o pomoc :)

Opublikowano

Witam użytkowników słabszych komputerów i ogółem graczy MPC.

Mój problem polega na tym że cs potrafi mi lagować mimo tego że spełniam wymagania w 95% na tym komputerze

Parametry : 2x 1.8 Ghz intel core 2 duo

Pamięć ram : 3 Gb Good Ram

Karta graficzna:Asus Radeon HD5450

Na jakich słabych komputerach wam działa płynnie cs ?

u mnie zależy,raz działa ok raz zwalnia i klatkuje nawet na dd2. Proszę o pomoc :)

1.8 ghz no nie powiedziałbym, że to są minimalne.

Wgl radeon 5450 przy procku 1.8ghz 

Co do 2 pytania

duo 2.0 ghz + 2600 pro i 50-60 fps

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

No tak,ale na minimalnych powinno chodzić płynnie,a przy większej ilości graczy potrafi być tak że myszką to muszę przez pół biurka jechać bo tak laguje...

Opublikowano

Valve podaje zaniżone wymagania sprzętowe, do tego gra jest oparta na silniku source, który jest bardzo stary, przez co źle wykorzystuje rdzenie w procesorze. Na tym procku nie osiągniesz zbyt dużo. Wpisz -threads 2 w ustawieniach startowych i ustaw renderowanie wielordzeniowe w ustawieniach gry.

Opublikowano

Zrobione i ustawione,fpsy wachają się w granicy 70-50 na detalach średnich,dodałem również bind pod shiftem gdy podczas chodu znika mi cała krew oraz ślady po strzałach :) Dzięki za odpowiedzi,miałem wyłączone renderowanie wielordzeniowe,co za pewne było przyczyną :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...