Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nudy w minecraft

EricosPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co mogę robić w minecraft.. Takie są nudy, serwery sa nudne bo ciągle jakies "izihace" , w sumie tworze swój serwer no ale pozatym to co?

Opublikowano

Tak naprawdę w dzisiejszych czasach nie ma co robić poza singlem.

A jeśli nie chce ci się grać na singlu ściągnij se crystal-launcher i graj na modach.  :yay:

Opublikowano

Widzę że jest 4 użytkowników a się wogóle nie wypowiada... No trudno, najwidoczniej zostane na tych izihace

Opublikowano

Nikt nie każe grać Ci na polskich serwerach. Jest bardzo dużo anglojęzycznych serwerów oferujących rozgrywkę na wysokim poziomie, a jedynym wymaganiem jest minecraft premium. Zawsze pozostaje Ci gra na serwerze na modach technicznych, które całkowicie odmieniają rozgrywkę lub sieciach serwerów gdzie oprócz wspomnianych easy hc będziesz mógł przetestować skyblock, pvp czy też creative.

Opublikowano

Posiadam minecraft premium, lecz szukałem anglojęzycznych serwerów no i ciężko znaleźć mi ten jedyny.

Opublikowano

­aaa , aaa , aaa (o ile jeszcze działa) - masz fajne serwery, na których jest naprawdę bardzo dużo fajnych trybów. Ja od siebie polecam też serwery prison, na których przegrałem 1/4 swojej gry w mc.

Masz tu, jak chcesz poszukać dobrych serwerów:

http://minecraftservers.org/

tenor.gif

Opublikowano

Dzieki, a mógłbyś mi polecic serwer który nie opiera się na sg , i innych minigamesach?

Opublikowano

- (przez x), - (przez x), - (przez v), wiele więcej ;]

@AntyBlezurowaCenzurka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Mój serwer Minecraft, IP: FireLand.pl

Tryby: Mega drop i ChestPvP.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...