Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

powrót do gry po 10 miesiacach

Rescyfathe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, w grudniu skonczylem gre, gralem na Valorii, 47 ED, z paccem, na koncie jest jeszcze 24 RP ze skillami 77 bodajze, tutaj mam pytanie, bede teraz najprawdopodobniej gral bez pacca, nie mam pomyslu co zrobic, nie wyobrazam sobie gry Druidem na faccu, a pall byl robiony do PK, mam zamiar zrobic Knighta, wyskilowac go do 70 i zaczac gre? nie wiem, doradzcie mi cos, bo jesli bede mial kupowac pacca, to stworze na tamtym koncie knighta na offline training i pozniej na faccu sie zarobi. Czekam na jakies rady jak efektywnie wrocic :> sorry za błedy, ale tata wylał kawe na laptopa i ledwo co działa klawa ;D

Opublikowano

Więc tak polecam kupić tego pacca jednak ;/ 34 zł chyba se ogarniesz  w pare dni a jeśli nie to powinienies wiedzieć jak grać na facc ed odpada na starcie na facc tego palka bym wtedy expił i se zarabiał na pacca powoli , a co do pacca to wtedy se graj edem , w miedzy czasie zrób se eka na tym samym koncie i razem z palkiem go skilluj na offline jak zabranie ci hajsu na eda bo waste czy coś idziesz na eka/rpka i robisz profit i jakoś się bedzie grało

xmMfHrm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...