Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza rozdzielczość w CS GO

Sm0kie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema możecie pomóc przy dobieraniu rozdzielczości do cs jedni mówia ze 16:9 a drudzy że 4:3? na której sie łątwiej gra? lepiej widać łatwiej strzelać jakies rady?

Jak cos to daje wszystkie parametry mojego monitora

Typ matrycy LED, TN Przekątna ekranu 21,5" Format ekranu 16:9 Nominalna rozdzielczość 1920 x 1080 Jasność 200 cd/m2 Kontrast dynamiczny 100 000 000:1 Kąt widzenia w poziome 90 stopni Kąt widzenia w pionie 65 stopni Czas reakcji 5 ms Rodzaje wyjść / wejść DC-in (wejście zasilania) - 1 szt.
VGA (D-sub) - 1 szt.
DVI-I - 1 szt. Tuner TV Brak Pobór mocy podczas pracy 19 W Szerokość 510 mm Wysokość (z podstawą) 305 mm Głębokość (z podstawą) 50 mm Dodatkowe informacje Możliwość montażu na ścianie - VESA 100 x 100 mm Dołączone akcesoria Kabel VGA
Kabel zasilający

sygna2ow.jpg

Opublikowano

Na 4:3 widzisz troche mniej jesli chodzi o katy ekranu ale daje ci to wieksze skupienie sie na przeciwniku ponadto postacie sa lekko szersze wiec latwiej trafic Btw. 4:3 graja prosy ;)

Opublikowano

C***a prawda. Najlepsza jest taka na której gra Ci się najwygodniej, najczęściej jest to natywna rozdzielczość monitora. Starzy wyjadacze nakurwiaja 4:3 bo tak są przyzwyczajeni od czasów 1.6 /eot

Opublikowano

Graj na takiej na jakiej gra Ci się najlepiej, nie graj na 4:3 bo ktoś powie że jest lepsza. C***a prawda. Ja na 4:3 czuję się jak gówno, gra wygląda jak kupa. Modele większe? C***a prawda x2. Modele są takie same, jedyne co masz inne to movement myszki który może Cię zmylić. 

he?

Opublikowano

4:3 1280x1024 na rozciagnietym obrazie przez monitor (taka opcja w szajsungu) i głowa jest ok 1,5x szersza od normalnej w FHD. Lepiej mi się gra na 4:3 ;)

Opublikowano

Ja osobiście gram na 16:10. Na 4:3 rozciągnięty są dużo większe głowy i lepiej się gra, lecz mnie po 10 minutach oczy bolą, wszystko jakby za duże dla mnie. No i myszka inaczej chodzi. Nie ma najlepszej rozdzielczości graj jak Ci lepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...