Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na 2moons!!! Zobacz

vandame1st

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co tam !! Chlopaki uwazajcie w phytonie jest coraz wiekszy przypal z akklaimem mialem wgrane 2 wersje 2moonsa zhacowana i normalna zeby dojsc tam gdzie stoja typy.Przerobilem hacka v-hacka polaczylem go z sec portal wtedy dzialal speed hack i walek jakis gnoj musial mnie sprzedac a akklaim zbanowal konto 69 lvl sumem poszdl sie walic ;-(

Jak ktos wie jak cos pomoc w tej sprawie to piszcie

Opublikowano

po pierwsze pisze sie 'pesymistycznie' a po drugie to nie tak debilna firma jak K2 Network np. ich nie oszukasz oni wiedza o wszystkim jakie itemy twoja postac nosi, kto wchodzil na acc , ile grales , na jakich mapach byles itd.. wszystko co robisz zapisuje sie w logach twojego acc wiec probowanie to strata czasu <.<

2006-2010

Opublikowano

mnie zabił gm jak biegłem ze speed hakiem a za mną 30 potworów i nic mi nie zrobił a na 1 koncie dostałem bana na jakieś 3h

Opublikowano

napisalem petycje o odblokowanie konta i acclaim wyslalo mi 2 screeny na krorych widac moja postac ktora bije lura ok 40-59 mobow i 3 kolesi w pt.

1 z nich walnol mi ss i lipa nie wiem czy uda mi sie acc odzyskac;/ troche posciemnialem ze ktos pod moja nie obecnosc wkradl mi sie na konto i uzywal mojej postaci do plvl w aqariusie... podobno pomaga tez jak napiszecie w petycji ze bardzo lubiecie grac w 2 moons i ze w przyszlosci chcecie kupywac acclam cionsy:0

inyx1991.png

Opublikowano

hmm wiesz mne tez tak straszyli az wkoncu sie doczekalem a pozatym czytajac twoj post stwierdzam ze mu jak masz jakiegos sh auto killa to te nooby nie pisza ze cie podadza do gm tylko sepia o party

MU ONLINE SUCKS

inyx1991.png

Opublikowano

mialem najlepsze cheaty do mu i nie sepili o party mylisz sie, robili filmiki i wrzucali na youtube (najwiecej za czasow ichor) i ss wysylali do k2 network ale to byla tak pro firma ze wiekszosc olewala ^^ przez nia mu online upadlo bo sobie nie poradzili servery puste 0 ludzi x|

2006-2010

• Dodaj nową pozycję...