Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem wywalania CS:GO

chunjo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od jakiegoś czasu zmagam się z pewnym problemem.

Błąd polega na tym, że w pewnym momencie np. jak ktoś strzela gra się zatrzymuje, a dzwięk powtarza się. Następnie wywala mnie do pulpitu. Gdy włączam Menadzer zadań to napisane wtedy jest "Brak odpowiedzi", następnie muszę zakończyć proces i włączyć grę od nowa.

Bug ten występuje najczęściej na mapie de_cache. Na de_dust2 wywala około raz na grę.

Instalowałem najnowsze sterowniki do karty graficznej, sprawdzałem spójność plików, reinstalowałem CS'a wraz ze Steamem i problem nadal występuje.

Proszę o pomoc, bo wysiadam nerwowo.

Opublikowano

Wczoraj reinstalowałem CSa, poza tym zmieniłem tylko wartości tak jak ktoś doradził na innym forum:

"

Wejdź do folderu Counter Strike: Global Offensive i przejdź do folderu cfg:
C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Counter Strike Global Offensive\csgo\cfg) i poszukaj pliku video.txt
http://www24.zippyshare.com/v/38101692/file.html <---- link pokazuje o który plik chodzi.
Gdy znajdziecie plik o nazwie video proszę go edytować i poszukać "settings.mem_level" a następnie ustawić wartość na ,, 0 ,,
To powinno zatrzymać wszystkie awarie podczas ładowania mapy i skin bugów.

Jesli nie zadziala zrob to samo ale zamiast w video wejdz w config. Poszukaj za pomoca ctrl+f disablehtmlmotd i zmien wartosc na 1"

Opublikowano

Wczoraj reinstalowałem CSa, poza tym zmieniłem tylko wartości tak jak ktoś doradził na innym forum:

"

Wejdź do folderu Counter Strike: Global Offensive i przejdź do folderu cfg:

C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Counter Strike Global Offensive\csgo\cfg) i poszukaj pliku video.txt

http://www24.zippyshare.com/v/38101692/file.html <---- link pokazuje o który plik chodzi.

Gdy znajdziecie plik o nazwie video proszę go edytować i poszukać "settings.mem_level" a następnie ustawić wartość na ,, 0 ,,

To powinno zatrzymać wszystkie awarie podczas ładowania mapy i skin bugów.

Jesli nie zadziala zrob to samo ale zamiast w video wejdz w config. Poszukaj za pomoca ctrl+f disablehtmlmotd i zmien wartosc na 1"

Mimo wszystko sprawdź spójność gry jeszcze raz. Mogłeś przez przypadek naruszyć, któryś z plików.­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...