Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minsky - Pomaluje twój serwer!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

62244675329006684766.png

Kim jestem? jakie jest moje doświadczenie?

Jestem developerem prywatnych serwerów Metin2, od 2010 roku mam styczność z plikami serwerowymi

Bazą danych, bsd ect..

W 2013/2014 roku przeszedłem szkolenia

-  PYTHON/WEB-DJANGO

- C++

- javascript

- PHP 

Co oferuje? 

- Zabezpieczenie twojego serwera w 95% przed Hackami.

- Zabezpieczenie twojego serwer przed atakami Ddos.

- Konfiguracja serwera pod jak największą wydajność.

- Konfiguracja serwerów web.

- Załatanie wszystkich dziur i poprawa błędów w src 99%.

- W pełni zabezpieczę Twoją strone. 

Jeśli chodzi o wykonanie/poprawa różnych systemów NAPISZ

Masz pomysł na system który będzie znajdować się na Twoim serwerze ale nie wiesz jak go wykonać? NAPISZ

Jeśli masz problem z serwerm /BUGI/LAGI ITP NAPISZ

I wiele wiele innych!  po prostu napisz.

Email: [email protected]

46302966905014201006.png

Opublikowano

@Erados

Też mnie to ciekawi. Pewnie poleci jakąś maszyne typu. hosteam lub poleci wykupienie firewalla. Nie da się serwera zabezpieczyć przed atakami ddos. Jedynie co możesz zrobić to złagodzić ataki do tego poziomu, że będą one nieszkodliwe dla serwera. Chyba, że piszesz własne "pro elo" firewalle które są skuteczne to co innego.

@topic

Pomaluje twój serwer? Dogadamy się w tej kwesti, bo ja chce na zielono. Mam już kupioną farbę i pędzel - to nie profesjonalne. Wracając do tematu - dobrze opisane, chociaż bardziej byś się postarał i coś więcej napisał. Polecam.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

@Erados

Też mnie to ciekawi. Pewnie poleci jakąś maszyne typu. hosteam lub poleci wykupienie firewalla. Nie da się serwera zabezpieczyć przed atakami ddos. Jedynie co możesz zrobić to złagodzić ataki do tego poziomu, że będą one nieszkodliwe dla serwera. Chyba, że piszesz własne "pro elo" firewalle które są skuteczne to co innego.

@topic

Pomaluje twój serwer? Dogadamy się w tej kwesti, bo ja chce na zielono. Mam już kupioną farbę i pędzel - to nie profesjonalne. Wracając do tematu - dobrze opisane, chociaż bardziej byś się postarał i coś więcej napisał. Polecam.

Poprawka, jeśli pisze własne firewalle jest w stanie tylko złagodzić szkody DDoSu, nie zapominajmy, że pakiet jest odrzucany dopiero na naszym serwerze.

1977114309277781373321.png

Protected by system-dev

GG: 28952858

Opublikowano
- Zabezpieczenie twojego serwer przed atakami Ddos.

W jaki sposób masz to zamiar zrobić?

Kolego, nie będę zdradzał swoich sposobów na to, jeśli jesteś zainteresowany tą opcją a ja zrobie tak że Twój serwer będzie stał w czasie startu i po starcie

bez żadnych problemów związanymi z ddos. Daje 100% gwarancji mogę nawet umowę podpisać.

@Erados

@topic

Kolego, nie jestem od polecania a od roboty. Klient jaką ma taką ma maszyne ja robie to co mam zrobić i tyle.

jeśli będzie wywalać maszynę np przez zbyt dużą ilość graczy to nie mój problem. dzięki za polecenie. 

Poprawka, jeśli pisze własne firewalle jest w stanie tylko złagodzić szkody DDoSu, nie zapominajmy, że pakiet jest odrzucany dopiero na naszym serwerze.

Jest możliwość złagodzenia ddos do 99%.

np blokada większych pakietów niz... 

tak jak mówiłem Daje gwarancje! 

46302966905014201006.png

Opublikowano

Kolego, nie będę zdradzał swoich sposobów na to, jeśli jesteś zainteresowany tą opcją a ja zrobie tak że Twój serwer będzie stał w czasie startu i po starcie

bez żadnych problemów związanymi z ddos. Daje 100% gwarancji mogę nawet umowę podpisać.

Kolego, nie jestem od polecania a od roboty. Klient jaką ma taką ma maszyne ja robie to co mam zrobić i tyle.

jeśli będzie wywalać maszynę np przez zbyt dużą ilość graczy to nie mój problem. dzięki za polecenie. 

Jest możliwość złagodzenia ddos do 99%.

np blokada większych pakietów niz... 

tak jak mówiłem Daje gwarancje! 

No to dobra, zablokuj duże pakiety i wyślij mi adres IP serwera na PW, a udowodnię Ci, że to zastosowane na wewnętrznym firewallu nie spisze się tak jak Ci się wydaje. Proszę Cię, to nie rok 2010.

Ps. To z Tobą t->r->o->o->s->i->o->k pracuje?

1977114309277781373321.png

Protected by system-dev

GG: 28952858

Opublikowano

Witaj!

Mam farbę koloru różowego.

Chciałbym abyś pomalował mój serwer.

Czy pędzel jest wymagany czy sam masz przybory?

Pozdrawiam!

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...