Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakieś kurna jaja?! Helix day

Leopard74

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co się do cholery porobiło z tym helix day.... Łącznie przez dwa dni zebrałem 2760 skrzynek serwer PL1, brakowało mi zaledwie 15 LF4 i wiecie kurna ile znalazłem?

6... z 2760 skrzyń znalazłem 6 zasranych LF4 to są jakieś jaja? Bigpoint chyba sobie kurna jaja że mnie robi. Wam też wypadały takie główna?

Co zebrałem:

6 LF4 z czego jedno 20 minut temu

43 LF3

28 BO2

33 napędy

7 BRAKUJACYCH części do drugiego apisa

3 EMP.......

819 energii

Żadnego dresa...

Na starym koncie miałem trochę uridium i kupilem klucze, a tu takie g****o wypadło.

Opublikowano

Szczerze mówiąc mi też w tym niby dniu na LF-4 wcale się nie poszczęściło. Miałem mało kluczy - to fakt bo tylko około 100. Wyszło na to, że to dzień na apisa, a nie na LF-4, bo laserka żadnego, a części do drugiego apisa multum. Dodam jeszcze ciekawostkę, że w dzień na zeusa zrobiłem zetę i z 26 kluczy (jeden miałem wcześniej) wyciągnąłem 2 LF-4 i co ciekawe - prawie z kolei (ta sama godzina i minuta - mam screen z dziennika jak ktoś nie wierzy). Zachęciłem się i kupiłem dodatkowe 33 klucze, ale z nich już nic nie poleciało xD

Opublikowano

Brat miał 97 kluczy z samych zet .

Zebral:

1-lf4

4 Designy - jakis czerwony do vegi - veterana do golca , dimishera i solace

5-lf3

Oslony - nie pamietam ile 

Napedy -tez nie pamietam ile juz

Opublikowano

to jest pic na wode z tymi szansami żeby ludzie uri kupowali

tak samo Event na Zeusa a tu apisy wpadaja :D 

Opublikowano

en123 ty to masz niezłego farta, ja tez koło setki miałem w pierwszy dzień i wpadło jedno.... ale lf3 

roznie bywa z tym fartem,w pierwszy event helix mialem 350 kluczy i tylko 2 lf4 mi wpadly

Brat miał 97 kluczy z samych zet .

Zebral:

1-lf4

4 Designy - jakis czerwony do vegi - veterana do golca , dimishera i solace

5-lf3

Oslony - nie pamietam ile 

Napedy -tez nie pamietam ile juz

niech se kupi na aukcji wszystkie designy do vegi i golca ,bo mu beda wpadac te ciulate

Opublikowano

Z własnego doświadczenia wiem, że im więcej mamy FL4 tym ciężej je znaleźć.

Lepiej wydać kasę na wrota Kappa i tam fl4 zdobyć - lub dresa do drona, ale fl4 częściej wpadają.

Opublikowano

Ja w każdego helix day'a zawsze wydaje około 60 kluczy (czasami więcej), otwieram tylko w helixe i zdarza się że raz na 60 kluczy jest 1 LF-4.

Za każdym razem tak miałem przykładowo jak raz nie trafilem LF-4 w 60 kluczach to w nastepny Helix day miałem 2 LF-4 lub 3, ale jeszcze ani razu dressa nie znalazlem do golca/vegi.

Lf-3, oslon, cpu cloak xl - tego dostalem tak sporo ze nawet nie liczylem a w ostatnią helixe mialem 2 LF-4 pod rząd :)

otworzyłem około 400 kluczy mam 7 LF-4, i 19 czesci do Apisa, reszty badziewia nie pisze bo nie licze :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...