Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Nulled - ban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ban za "spam" (no ku*wa nie sądzę) na nulledzie, nie pomaga zmiana proxy, stad wniosek, ze juz sobie nie zagram na cracku.
a o co konkretnie chodzi? wiadomo, ze za pytanie o cracka, i inne tego typu w shoutboxie dostajemy perma. ja zapytalem tylko o to, dlaczego w Auth dostaje Denied mimo spelnionych wszystkich warunkow. nie minelo piec minut, jak przestalem marzyc o L#. co teraz Panowie myslicie, ze moge zrobic? jakos sie odwolac? dam rade obejsc strone i zrobic nowe konto, gdzie zrobie sobie Auth i bedzie po sprawie? macie jakies pomysly? :(

Opublikowano

ja przed chwilą dostałem -50 reputacji, a nie napisałem tam żadnego posta od chyba ponad miesiąca... kappa Kappa.pngT_T

co najlepsze, nie za multi, bo pozostałe konta są normalne, ciekawe czy jak odpale je na L# to przejdą auth, boję się testować :s

#edit

najgorsze, że w sumie nie wiem za co te -50 reputacji :P

po prostu JEB luta za niewinność :/

Opublikowano

co sie dziwicie skoro komentarze.

TY ty thanks testing test.. Piszecie bez sensu a potem sie dziwić...

@Edit sam zgłaszam za spam i repy - daje jak widze bezsensowne posty, nie po to traciłem czas żeby mieć repy + i normalne posty aby ktoś sobię potem robił jajca i po najniższej lini oporu...

Opublikowano

ja akurat nie pisałem postów w stylu "ty" "test" itp. a nick na mpc mam inny, głupi nie jestem, wiem że są tacy jak ty :)

wydaje mi się, że to po prostu chodziło o brak aktywności na forum, a korzystanie z cracków i tyle, ale walić to - mam inne konta, na których mi nie dali -50, niech się walą :P

Opublikowano

ja akurat nie pisałem postów w stylu "ty" "test" itp. a nick na mpc mam inny, głupi nie jestem, wiem że są tacy jak ty :)

wydaje mi się, że to po prostu chodziło o brak aktywności na forum, a korzystanie z cracków i tyle, ale walić to - mam inne konta, na których mi nie dali -50, niech się walą :P

mi sie wydaje ze dali -50 za "pomaganie w repowaniu" 

8kHod.png

Opublikowano

mi sie wydaje ze dali -50 za "pomaganie w repowaniu" 

w sumie to nikomu nie dawałem repów(kiedyś tam, coś tam się trafiło), ja po prostu byłem totalnie nieaktywny od dawna

Opublikowano

Dostałeś bana z kodem [*2002]?­ 

nie, kod 2000

@topic: nie róbcie tu śmietnika. ja pytam poważnie, chcę abyście się wypowiedzieli na poziomie i na temat.

Opublikowano

a więc co... koniec? nie wejdę już na tę stronę żadnym sposobem?

Telefon do operatora o zmiane IP ew. reset routera/modemu jesli masz zmienne.

Opublikowano

Telefon do operatora o zmiane IP ew. reset routera/modemu jesli masz zmienne.

i tylko tyle?

A vpn się czasem nie da tego ominąć?

w jaki sposób?

Opublikowano

Pobierz cyberghosta/HS'a i odpal i masz inne IP... taka magia.

cóż, pomysł dobry, ale z wykonaniem gorzej, bo Twój sposób niestety nie działa. także doradzaj w innym tonie, bo przybieranie napastliwego tonu w stylu "Boże, przecież to tak oczywiste..." jest niegrzeczne.

próbowałem, nic to nie daje.

Opublikowano

Mój sposób niestety działa, bo od 2 miesięcy mam IP bana na nulledzie. Od tych samych 2 miesięcy siedzę sobie na darmowym cyberghoscie z ustawionym krajem na Holandię i działa bez problemu, także jeżeli Tobie nie działa, to nie znaczy, ze od razu jest zepsute.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Mój sposób niestety działa, bo od 2 miesięcy mam IP bana na nulledzie. Od tych samych 2 miesięcy siedzę sobie na darmowym cyberghoscie z ustawionym krajem na Holandię i działa bez problemu, także jeżeli Tobie nie działa, to nie znaczy, ze od razu jest zepsute.

Sposób działa jak najbardziej, ale ja trochę z innej beczki, dwa pytania:

- używasz cracka bola/sharpa na CG i lol Ci nie laguje, czy raczej ograniczasz się tylko do forum?

- myślisz, że jak zaloguję się z mojego ip bez CG do cracka bola/sharpa wykorzystując inne konto z nulleda(takie na którym nie mam bana i nie będę się nim logował na forum), to wpadnie mi na nie perm z automatu przez ten c*****y auth? Oni nie sprawdzają w tych crackach przypadkiem HWDP HWDI(HujWDupeIm) HWID?

Opublikowano

Sposób działa jak najbardziej, ale ja trochę z innej beczki, dwa pytania:

- używasz cracka bola/sharpa na CG i lol Ci nie laguje, czy raczej ograniczasz się tylko do forum?

- myślisz, że jak zaloguję się z mojego ip bez CG do cracka bola/sharpa wykorzystując inne konto z nulleda(takie na którym nie mam bana i nie będę się nim logował na forum), to wpadnie mi na nie perm z automatu przez ten c*****y auth? Oni nie sprawdzają w tych crackach przypadkiem HWDP HWDI(HujWDupeIm) HWID?

1. Moze czasem skoczy ping, ale taka sytuacja zdarzyła mi sie tylko raz.

2. Spradzają HWID (jak - PW), wątpię, bo te cracki nie łączą się bezpośrednio z serwerem logowania, tylko zwracają pewną wartość ze static.nulled.io. Mi się LSVIP nie odpala w ogóle bez zmienionego IP.

@Lukaszenko502 #1001 to ban na konto. Musisz wyczyścić wszystkie dane przeglądarki i założyć nowe.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...