Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z GameGuard

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki mały problemik z GameGuardem.

3244514414810231413125.jpeg

Jak sobie z tym poradzić?

Nie, nie ma czitów. Beta działa bez problemu, żadne programy

nie przeszkadzały. Reinstal nie pomógł, Gameforga Live też.

Opublikowano

Daj rozwiąż problemy ze zgodnością i uruchom jako administrator, bądź coś blokuje Ci GameGuarda typu gg.

GG Offnięte. Nie pomogło, sprawdzałem wcześniej. Nie pomogło, dlatego temat.

Opublikowano

pisze przecież,ze gameguard ma jakiś konflikt  zj jakims programem z którym sie gryzą albo wyłacz antywira i sprawdz albo odinstaluj cheat's

/niereg. sygna

Opublikowano

pisze przecież,ze gameguard ma jakiś konflikt  zj jakims programem z którym sie gryzą albo wyłacz antywira i sprawdz albo odinstaluj cheat's

Czysty klient, bez czitów. Dodam, że beta działa i nie musiałem NIC wyłączać, działało GG, działa Firefox i reszta programów.

Opublikowano

W becie chyba nie ma gameguarda.

Czasami nawet programy uważane za nieszkodliwe blokują działanie hs, między innymi TS, Skype, upewnij się że nic ci w tle nie działa. A może po prostu masz jakiegoś wirusa który ci ingeruje w te pliki?

who cares?

Opublikowano

słuchaj raczej co pisze i wyłącz antywira... beta to nie oficjalny client....

2 miechy temu mi działał z włączonym, beta też działała.

W becie chyba nie ma gameguarda.

Czasami nawet programy uważane za nieszkodliwe blokują działanie hs, między innymi TS, Skype, upewnij się że nic ci w tle nie działa. A może po prostu masz jakiegoś wirusa który ci ingeruje w te pliki?

A jak działa mi tylko AMD Control Center? Komp 3 dni temu był skanowany ComboFIX-em, Avastem, Esetem i zwykłym od Microsoftu - nic nie znaleziono. A.. na becie też jest guard.

Opublikowano

moze odinstaluj metka  z panelu sterowania i odinstaluj metka z dyskow i pobierz od nowa

Sprawdzałem już to i nic. Nie pomogła ani zgodność, ani reinstal (Gameforge Live też).

Opublikowano

Nawet na supporcie mi nie pomogli. Nie pomogło nawet skopiowanie działającego Metina z drugiego kompa (kolega).

Lista czynności, które mi nie pomogły:

• skopiowanie folderu z GameGuardem od kogoś;
  • tryb "zgodności" ustawiony dla Metina2.exe;
  • tryb "zgodności" ustawiony dla klienta GF live;
  • reinstal Metina2;
  • reinstal klienta GF live;
  • usunięcie bety Metina2 i powtórzenie powyższych czynności;
  • odpięcie i ponowne podpięcie karty graficznej.
Opublikowano

Problem rozwiązany. Pomogło przeniesienie klienta GF z domyślnej lokalizacji (program files) na pulpit.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...