Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wiele osob skatrzy sie na to ze nie da sie zarabiac w metin2 na globalnych serwerach. Oturz sie z tym nie zgodze ;d opisze troche jak zarobic ŁATWE yangi w metin2.

Sposób 1

Potrzebne rzeczy:

- kd +4, jakis item +9, ku jakies wartosciowe

- jakis smiec jakies bylejakie ku,kd,itemki +0 ale wygladajace tak jak ten twoj +9 :)

Kolejne czynnosci:

- idziemy na srodek m1

- piszemy na ogolnym koncze gre!!! oddaje itemy

- piszemy jakies tam bajery np. ta gra mnie calkowicie uzależniła wiec ja koncze itp.

- potem piszemy ze mielismy jakis np. dlug u kumpla i ze 1 item musimy opylic za kase :)

- piszemy ze selamy np. kd defa +4 za 500k FAST!! itp.

- w sklepie wystawiamy kd defa +4!! za 5kk i kolejno odliczamy od 5 do 1

- potem otwieramy sklep i udajac niezdary mowimy sorki o 1 zero sie pomylilem ;d jeszcze raz

- znow odliczamy tym razem wystawiamy np. kd defa +0 za 500k

- liczymy od 5 do 1

- otwieramy sklep i cieszymy sie kasa :)

Nie mowcie ze nie dziala bo ja tak w ciagu 10 minot 2kk zarobilem na 1 kd defa +4 i wciaz je mialem ;d

Sposób 2

Potrzebne rzeczy:

- 2 konta z lvl-em 30+ i najlepiej z eq

- szybki komp

- jakis hmm np. soczek z brzoskwini :)

Kolejne czynnosci:

- szukamy nooba co ma np. riba (poznasz nooba po zbroi +4 albo i mniej i ranga rycerski na malym lvl) ;d

- piszesz do niego ej kolo rib na sell 1 kontem

- piszesz pls dam baaardzo duzo

- on pyta ile dasz a ty powiesz mu ze np. 3 soczki z brzoskwini

- on pewnie nie bedzie chcial ale to nie koniec ;d

- idziemy na 2 konto

- piszemy do tego samego kolesia ej masz soczek z brzoskwini pls pls

- jak odpowie ze nie ma to piszesz do niego ee a zalatwisz mi dam 10kk za 1 soczek pls tylko szybko ty mi zostales bo nikt nie ma

- wchodzisz na 1 konto i piszesz: ej pls pls oneduzo chodza

- jak na 2 koncie napisze ci do czego ci one wkrecajcie ze daja 15 speeda na stale itp ;d

- wymieniasz sie z noobem riba na 3 soczki

- 2 kontem piszesz ej sry juz kupilem od kogo innego nq

- cieszysz sie ribem ;d

NIE PISAC ZE NIE DZIALA! ja tak oszukalem z 10 osob :) jak nie wiezycie to wejdzcie czasem na deimos i looknijcie mnie eq +9 a noobki wystawiaja np. jakies soki z pokrzywy czy brzoskwini za 5kk sztuka xD

Sposób 3

Potrzebne rzeczy:

- siedziec i obserwowac czat ;d

Kolejne czynnosci:

- siedzimy gdzies niewiem jjemy i obserwujemy czat

- jak ktos zada jakies noobowskie pytanie np. jak sie lowi to piszmy mu jak i puszemy JESTEM CZŁONKIEM TEAMU METIN2 CZY JESZCZE W CZYMŚ POMÓC?

- jak odpisze nie to piszemy: może chcialbys skożystac z naszej ofarty dofinansowania graczy co? dam ci 10.000.000 yang za darmo

- jak chce to napiszcie : przepraszam ale nie moge dac na handlu bo nie da sie dawac yangow od gm musisz dac mi swoje haslo do konta to wpisze ci na 10.000.000 yang

- wchodzimyna metin2.pl i zmieniamy komus haslo

- wchodzimy na konto zabieramy kase itemy itp.

- jak se przywroci haslo nic nie ma a jak bedzie was wyzywal ze okradliscie go to piszcie ze wysle ss do gm ze bluzgasz itp.

Jak sie podoba to prosze o + i 5 ;d ja na tym zarabiam hmm jak mi sie chce to nawet 10-20kk dziennie :) mowie zalezy od np. srednich riba czy fms i +

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

B.dobry poradnik :) + Leci :)

Moje wcześniejsze konto MrMisiek zostało zbanowane :( Miałem na nim 900 postów + :)Wielkie dzięki Mou , Rosire i D&G . Chcecie wiedzieć za co dostałem bana?? Za wyrażanie swojej opinii! A podobno w tym kraju istnieje wolność słowa...

Opublikowano

beznadziejne sposoby 1 i 3 ale noob zawsze sie znajdzie wystarczy wiara za to 2 sposob nowy i bardzo dobry wiec + leci, ogolnie nie oszukuje non stop jak noob na 15 lvl ale jak akurat przy okazji nebra obczaje to go robie w choya ;)

dzisiaj np oszukalem 2 osoby przypadkowo, w m1 spadl metek z urielem, leci 20 osob, obczailem kto dropnal ku pytam kola jakie ku, wir miecza mu lootnal ;p no to musze go miec pisze za ile sellniesz (mial 13 lvl) a on ile masz kasy mialem 1kk ale po co sie chwalic, napisalem 150k tak plus minus sporo moze sie polaszczy a on, to za 30k no i wir moj ;)

drugi typ pokazal mi 8 ksiag w tym berek i smiecie mowi 1kk a ja mysle no troche duzo wiec pisze ze nie a on ze kolo mu daje 1kk, ja mowie ladny frajer a on no to za 980k

pomyslalem zastosuje trick z zerami ale nie myslalem ze sie nabierze ;pp on myslal ze mnie w bambuko robi bo 2 raz pokazal 7 ksiag ale obczailem ze berek jest, no to mowie ok za wszytkie ku 980k ale szybko bo spadam a on oky, wpisalem 98k szybko i akcept ok aakcept, myslal ze mu sie udalo 7 ksiag za 980k zamiast 8 (koleszka) i sie lognal jakby mu sie udalo i spierdzielal a ja sie ciesze berkiem i smietkami za 98k ;pp

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...