Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diamenty na mclista.pl

lukas3221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mało osób wbija na twój serwer ?

Napisz do mnie na pw 

Rozkrece twój serwer

Nabijam diamenty  na mclista.pl

Dzieki diamentom twoj serwer jest na gorze listy

Dzieki czemu wiecej graczy wbija na twoj serwer

Nabijanie diamnentow zajmuje mi kilka godzin

Opublikowano

Pierwszy zaczalem oferowac pkt w mclista.pl to juz kolejne hieny, ze tak sie wyraze zlatuja sie i oferuja "cos" wykorzystujac cudze pomysly.

Zapewne nabijasz tel. kom. wlaczajac dane komorkowe dajac diaxa wylaczajac wlaczajac od nowa i znowu dajac diaxa.

W porownaniu do mnie daleko nie zajdziesz pamietaj ty masz ip ograniczone ja mam bota wiec zmiana ip no limit.

Ps. Wydaje mi sie, ze handel w tym dziale jest zabroniony. Jesli oferujesz diamenty za darmo to sie zglosze do Ciebie.

Opublikowano

Ja tez mam bota , nie uzywam telefonu . Gdzie jest napisane ze tylko ty mozesz oferowac te diamenty ? Ja tez mam ip no limit .

Po prostu kradniesz innych pomysly, nie jestes kreatywny.

Co do bota nagraj filmik przedstawiajacy tego twojego bota lub podaj kawalek kodu.

Nie wierze, ze go masz nie ma botow udostepnionych takich trzeba samemu pisac, a po twojej kradzionej skladni zdan z tematu @HardMinecraft widac, ze nie nie wiesz co to w ogole bot a co dopiero wlasoreczne jego pisanie.

Buhaha

Etaku mowi prawde :P.

A ty bierzesz za to pieniadze czy za darmo?

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...