Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PSD Napisu (Może i nawet być pod logo)

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj w nocy nudziło mi się, nie miałem co ze sobą zrobić to postanowiłem zrobić napis.. miałem go w jakiś sposób wykorzystać, ale mi się odmieniło.. ehh Zmienny jak kobieta hah.. Do rzeczy, napis wygląda tak, szału nie ma, ale w sumie.. podoba mi się.

768411441457350661747.png

Download:

http://www17.zippyshare.com/v/0kKhTnJc/file.html

Skan pliku:

http://screenshot.sh/m7seVcUuaAWcR
Opublikowano

Taka mała ciekawostka, aby zrobić identyczne rozmycie wystarczy: Filtr -> Rozmycie -> Poruszanie -> Kąt 0 -> Odległość 66 następnie potwierdzić i ustawić warstwie krycie na 20%. Miłego użytkowania :)

Opublikowano

Taka mała ciekawostka, aby zrobić identyczne rozmycie wystarczy: Filtr -> Rozmycie -> Poruszanie -> Kąt 0 -> Odległość 66 następnie potwierdzić i ustawić warstwie krycie na 20%. Miłego użytkowania :)

Jakbym widziała styl Sandry (Wrednej) :p. We wszystkich prawie prezentacjach używała tego sposobu.

Napis nawet, nawet. Ładnie się prezentuje :)

igNMhIy.png

Opublikowano

Jakbym widziała styl Sandry (Wrednej) :p. We wszystkich prawie prezentacjach używała tego sposobu.

Napis nawet, nawet. Ładnie się prezentuje :)

@Kagura

Możliwe, nie przeglądałem jej napisów. Zrobiłem tak bo mi się podobało.. najwidoczniej mamy takie same gusta hah ^^

Dziękuje za miłe komentarze.. :)

Opublikowano

Tak średnio mi się podoba, to chyba przez czcionkę.

Moim zdaniem najlepiej pasuje ta, to już od gustu zależy.. :) Po to udostępniam PSD abyście mogli to modyfikować pod własne gusta. 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...