Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lumia 535 na jaki android?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegoś czasu denerwuje mnie to, że w mojej lumii nie ma snap chata.

Czy jest ktoś w stanie doradzić mi telefon z androidem na którym byłby możliwy do zainstalowania snap oraz miałby w miarę dobry aparat?

Chodzi mi o tą samą półkę cenową.

Opublikowano

Zenfone 2, musisz dopłacić, bo kupowanie androida i 1gb ramu mija sie z celem

Z tego co widzę to ten Zenfone 2 to cena ponad 1000 zł więc nie ta półka cenowa...

­

Opublikowano

S3 neo? ;) Posiadam od stycznia i jestem zadowolony. Mimo, że wygląda już jak po wojnie... 

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

S3 neo? ;) Posiadam od stycznia i jestem zadowolony. Mimo, że wygląda już jak po wojnie... 

Dzięki.

Czekam na dalsze propozycje :)

­

Opublikowano

KUP SOBIE CHIŃCZYKA!

Tak, nie żartuje. Okazuje się, że te "zachodnie" firmy budują takie same telefony jak Chińczycy. Jednak to właśnie Azjaci dają lepsze podzespoły.

Abyś nie nabawił się depresji, nerwicy (natręctw), chronicznych bólów głowy i zrezygnowania z życia - proponuje coś powyżej 2 GB RAM.

Spójrz na telefony Xiaomi i rozejrzyj się na jakich półkach cenowych stoją (nie jestem związany nicią z telefonami). Wszyscy, którzy kupowali byli zadowoleni.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

LG Leon, ta sama półka cenowa, telefon nie jest już jakiś turbo szybki ale też nie jest ślimakiem, do Snap na pewno Ci wystarczy :)

Do tego jest na Lolopopie :)

1348158873-U272526.jpg

Opublikowano

Zakładam że założyłeś temat w pogaduszkach i stąd tyle spamu z głupotami. Potem on został przeniesiony tutaj i jest cisza.

Podaj budżet, nie będę ślepo strzelał. Na którym aparacie Ci najbardziej zależy, przednim, tylnym? Ogólnie nie widzę sensu zmieniania smartfonu bo "snap" ale taka dziś moda w gimnazjach. 

lownfast

Opublikowano

Zakładam że założyłeś temat w pogaduszkach i stąd tyle spamu z głupotami. Potem on został przeniesiony tutaj i jest cisza.

Podaj budżet, nie będę ślepo strzelał. Na którym aparacie Ci najbardziej zależy, przednim, tylnym? Ogólnie nie widzę sensu zmieniania smartfonu bo "snap" ale taka dziś moda w gimnazjach. 

Chodzi mi głównie o to żeby sprzedać tę Lumie 535 którą aktualnie mam i za to kupić jakiś fajny telefonik.

Jest też możliwość, że sprzedam ten tele i dołożę sobie trochę pieniędzy i bd miał jakieś 500/600 zł.

Jeśli chodzi o snapa o głównie dlatego, ale nie tylko.

Na androidzie mi się ogólnie lepiej operowało i bardziej mi się podobał niż WP.

Zależy mi na dość dobrym tylnym aparacie no i też przednim żeby nie było mega pikselizacji na zdjęciu.

Jeśli chodzi o "modę na snapa" to po prostu lubię tę appke i nie nie jestem w gimnazjum ;)

­

Opublikowano

Zobacz czy zdjęcia z Moto G Ci odpowiadają. 

Wolałbym coś bardziej "popularnego".

Motoroli nie miałem i nie bardzo mi się podobają.

Tak jak już mówiłem myślałem o jakimś iP / Galaxy lub coś tego typu.

­

Opublikowano

Wolałbym coś bardziej "popularnego".

Motoroli nie miałem i nie bardzo mi się podobają.

Tak jak już mówiłem myślałem o jakimś iP / Galaxy lub coś tego typu.

­

To kup sobie to jabłko i je zjedz. Znam takie przypadki jak twój, nie chcesz dostać dobrego telefonu tylko czekasz aż ktoś napisze "tak weź iPhone, dobry wybór" 

Na dobrą sprawę nie polecę Ci nic i nie widzę sensu żeby też ktoś to robił. 

Poza tym, skoro masz kasę na to żeby dokładać do jabłoni to masz kasę na Moto G II gen. Poza tym, iPhone 4s jest taki ładny? Wygląda jak Chińczyk z allegro za 50 zł, ale co kto woli. Motorola to akurat znana firma, poza tym robiła Nexusa 6 a Moto G to telefon Google więc błagam nie mówi mi że nie jest popularna, a szczególnie ten model. 

lownfast

Opublikowano

Jak ci nie przeszkadza wielkość ekranu w 4s to kupuj śmiało. A co do telefonów z androidem to za te ~6stów możesz poszukać htc m7.

Opublikowano

Jak ci nie przeszkadza wielkość ekranu w 4s to kupuj śmiało. A co do telefonów z androidem to za te ~6stów możesz poszukać htc m7.

O i na taką odpowiedź nasz autor liczył. Co z tego, że bateria ledwo wytrzymuje dobę. Co z tego że każda aktualizacja przynosiła więcej błędów niż fixów. Co z tego że ekran jest fatalny jak na dzisiejsze standardy, ja taki miałem w LG COOKIE :) 

lownfast

Opublikowano

O i na taką odpowiedź nasz autor liczył. Co z tego, że bateria ledwo wytrzymuje dobę. Co z tego że każda aktualizacja przynosiła więcej błędów niż fixów. Co z tego że ekran jest fatalny jak na dzisiejsze standardy, ja taki miałem w LG COOKIE :)

Większość fonów trzeba ładować codziennie, więc nie wiem w czym problem. Zawsze można cofnąć aktualizacje :) A co do ekranu to polecam wizytę o okulisty, skoro dla cb ekran w 4s jest taki sam jak w lg cookie.

Opublikowano

Większość fonów trzeba ładować codziennie, więc nie wiem w czym problem. Zawsze można cofnąć aktualizacje :) A co do ekranu to polecam wizytę o okulisty, skoro dla cb ekran w 4s jest taki sam jak w lg cookie.

No, ale te smartfony się użytkuje podczas tej doby. Czyli ok. 5 godzin na ekranie. Myślisz że IP to przetrwa? Jego ludzie tyle nie użytkują bo ekran oczy wypala. Płacisz ponad 800 złotych za rozdzielczość nawet nie HD? lol. 4s pod względem tak gówianego ekranu może się mierzyć tylko z tym w tamagoczi. 

Cofnąć aktualizacje? OJEJKU. Jaja sobie robisz? Mają zaledwie kilka urządzeń które muszą zaktualizować i jeszcze robią to źle. 300 PLN to jest maks za to coś. 

lownfast

Opublikowano

No, ale te smartfony się użytkuje podczas tej doby. Czyli ok. 5 godzin na ekranie. Myślisz że IP to przetrwa? Jego ludzie tyle nie użytkują bo ekran oczy wypala. Płacisz ponad 800 złotych za rozdzielczość nawet nie HD? lol. 4s pod względem tak gówianego ekranu może się mierzyć tylko z tym w tamagoczi. 

Cofnąć aktualizacje? OJEJKU. Jaja sobie robisz? Mają zaledwie kilka urządzeń które muszą zaktualizować i jeszcze robią to źle. 300 PLN to jest maks za to coś. 

Używki masz za 4-5stów, w tej cenie to dobry fon :) I tak myślę, że przetrwa(sprawdzone). Powiedz mi na co ci rozdziałka hd na 3,5 calowym ekranie? I bardziej od rodziałki liczy się matryca :)

Opublikowano

Używki masz za 4-5stów, w tej cenie to dobry fon  :) I tak myślę, że przetrwa(sprawdzone). Powiedz mi na co ci rozdziałka hd na 3,5 calowym ekranie? I bardziej od rodziałki liczy się matryca 

Używki nie mają gwarancji, bo jabłka są tak mało wytrzymałe że posiadają ją tylko na rok. Poza tym za 4-5 stów kupując smartfon używany masz rozdziałkę HD przy bardzo dobrych podzespołach. Po co mi? Bo za taką cenę to on powinien mieć nawet FHD. :) w końcu to smartfon "premium" 

lownfast

Opublikowano

Jeśli chodzi o iP to nie kupuje dla marki tylko dlatego, że są po prostu dobre.

Mam w rodzinie osobę która miała prawie wszystkie modele poza 6­ i sama mówi, że są mega wygodne i dobre.

Opublikowano

Nie dałbym więcej 300 zł za smartphone z ekranem 3.5 cala i niczym szczególnym. 4S w używkach w tejcenie dosłownie niczym się nie wyróżnia, no może systemem.

Z używek masz moto g 2nd, htc m7, huawei p6, xperia z (ale ona zbytnio dobrego aparatu nie ma)

­

Opublikowano

Jeśli chodzi o iP to nie kupuje dla marki tylko dlatego, że są po prostu dobre.

Mam w rodzinie osobę która miała prawie wszystkie modele poza 6­ i sama mówi, że są mega wygodne i dobre.

Okiem laika wszystko jest dobre. Obstawiam że nikt z nich nie miał high-end androida. 

lownfast

Opublikowano

@escaperz.lordm ale głupoty piszesz. Miałem 4S, przesiadłem się na Lumię 640 i jest o niebo lepsza pod względem szybkości działania i czasu pracy na baterii - to nie podlega dyskusji, ale nie zmienia to faktu, że 4S jest całkiem w porządku. Bateria, to jest tragedia - po roku użytkowania w pełnym słońcu mogłem z godzinkę przeglądać internet i iPhone się wyłączał (nagle z 20% baterii spadało do 2% i koniec zabawy). Z wydajnością na iOS 7 jest w porządku, do 8 nie radziłbym update'u robić - zabija 4S'ke ten update. 

A, i z tym ekranem, to rozumiem jakieś jaja, ta? Retina, to jeden z najlepszych ekranów na świecie, niczym Retinka w 4S nie odstaje od najlepszych Andków. Nie sposób dostrzec piksele na niej, korzysta się miło.

5465845486.png

Opublikowano

Odstaje i to o dużo. Mając 5 cali i full HD to po prostu bajka, jeszcze jak komuś naprawdę zależy na obrazie to poświęciłbym się i kupiłbym Samsunga dla AMOLED'a, natomiast proponuje obczaić sobie w sklepie ekran chociażby G2 i porównać z iP 4s. :) 

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...