Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 dziewczyny

Kakarott1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam pytania xD. W okres wakacji pod jakimś tam postem znalazłem ładna dziewczynę dodałem ja ona przyjęła i zaczęliśmy pisać. Przed rozpoczęciem roku szkolnego skończyliśmy pisać bo głównie to ja pisałem pierwszy pytałem się i tak dalej ale ona była miła i mówiła ze się fajnie pisze. Potem zrobiła się dla mnie chłodna nwm czemu. Druga sprawa to taka ze w szkole tez ładna dziewczyna jest w c**j wulgarna do mnie a następnego dnia się klei lub udaje że nic wczoraj nie było. Co się dzieje wut

Opublikowano

Ten drugi typ to tsundere. Musisz wytrzymać, a w końcu jej przejdzie i cały czas będzie normalna.

(Albo była wtedy na coś zła, ale to już nie będzie takie magiczne, więc trzymajmy się pierwszego akapitu, ok?).

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Zakładam, że są w wieku gimnazjalnym. Dziewczyny wtedy takie są, okres dojrzewania i te sprawy. Same nie wiedzą czego chcą, dużo przeklinają z reguły, itd. Z czasem się to zmieni. ;)

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Odpuść sobie te 2 znajdź trzecią xD

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

1 osoba widocznie nie była aż tak Tobą zainteresowana i po prostu chciała być miła. ­W 2 przypadku możesz się jej zapytać co się takiego stało, mogą to być nerwy z powodu okresu lub coś innego się stało co sprawiło że była zdenerwowana, jeżeli nie zdarza się to zbyt często(kilka razy na mięsiąc) to nie jest to nic poważnego(chyba). Może też być tak że najpierw była na Ciebie zła a potem w ramach poprawienia humoru chciała się do Ciebie kleić.

Opublikowano

Zakładam, że są w wieku gimnazjalnym. Dziewczyny wtedy takie są, okres dojrzewania i te sprawy. Same nie wiedzą czego chcą, dużo przeklinają z reguły, itd. Z czasem się to zmieni. ;)

Nie wszystkie, ale kolega pisząc, o tej drugiej - tak, to masz rację. Jeżeli chodzi, o pierwszą to takie przejściowe. Zawsze tak jest, że się pisze z dziewczyną, a potem się już nie chce. (Znam takie osoby .....)

Opublikowano

Odpuść sobie, bo nie są warte twojej uwagi.Poszukaj sobie kogoś bardziej wartościowego, na kogo nie zmarnujesz czasu, siły i pieniędzy tak jak na te puste dziewczyny.

Opublikowano

Ten drugi typ to tsundere. Musisz wytrzymać, a w końcu jej przejdzie i cały czas będzie normalna.

(Albo była wtedy na coś zła, ale to już nie będzie takie magiczne, więc trzymajmy się pierwszego akapitu, ok?).

co to jest tsundere? Nowy członek wioski liścia czy postać w metinie?

Opublikowano

Dziewczyn nie zrozumiesz xD A tak serio to tak jak @Palnar napisal, poszukaj sobie inna dziewczyne. :v Nie takie pustaki. :v Charakter sie liczy cydzki tez ale ciii.

O luju.  :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...