Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skarga na Crisey

michu45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma specjalnego działu tutaj na skargi, więc pisze tutaj. 
Napisałem dzisiaj post tutaj:
http://www.mpcforum.pl/topic/1462211-xenobot-crack-nie-dzia%C5%82a/

W jednym poście dałem linka a pod nim co ważne skan ! niżej podałem drugi raz ten sam link tylko bez scana, a admin wlepił mi ostrzeżenie, mimo ze skan był podany wcześniej.

Regulamin, mówi jasno, że 
2. Administrator nakazuje sprawdzenie każdego wysyłanego na Forum pliku internetowym skanerem antywirusowym znajdującym się pod adresem internetowym: http://virustotal.com/

Plik był sprawdzony.

Jeszcze wcześniej założyłem własny temat tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1459837-xenobot-wypakuj-i-graj/#entry12372407
Jak widać wylądował w koszu.

Sprawa ma się tak, że strona tego bota padła, a bez niej bot nie działa. Więc wrzuciłem wersję którą sam scrackowałem tak, żeby autoryzacja nie była potrzebna. W tej samej chwili strona zaczęła działać a mój bot wylądował w koszu. Jednak wrzuciłem tego bota, nie tylko z tego powodu. Dużo osób ma problemy z innymi wersjami, tam trzeba podmieniać pliki systemowe lub rejestrować się właśnie na pandoriumx, żeby zagrać. Skoro xenobot komunikuje się ze stroną to oczywiste jest, że mogą wystąpić jakieś problemy. Więc ta wersja jest dla ludzi którzy je mają.

PS. Założyłem już kolejny temat, ale denerwuje mnie, gdy administratorami są osoby które mają tak ograniczone myślenie, przez co zamiast pomagać to szkodzą.

Opublikowano

Regulamin nie przewiduje takiego czegoś tzn skargi prywatna wiadomość. A spośród wszystkich działów ten najlepiej pasuje do tego. Poza tym komu mam wysłać prywatną wiadomość Crisey'mu ? Każdy powinien zwrócić uwage na jego brak kompetencji

Opublikowano

­

Regulamin nie przewiduje takiego czegoś tzn skargi prywatna wiadomość. A spośród wszystkich działów ten najlepiej pasuje do tego. Poza tym komu mam wysłać prywatną wiadomość Crisey'mu ? Każdy powinien zwrócić uwage na jego brak kompetencji

Crisey to moderator. Wiadomość możesz wysłać każdemu postawionemu wyżej od niego, czyli global moderatorom bądź Makinowi.

Opublikowano

­

Crisey to moderator. Wiadomość możesz wysłać każdemu postawionemu wyżej od niego, czyli global moderatorom bądź Makinowi.

Oni Cię nie słuchają i wychodzi i tak naprzeciwko użytkownikowi co składa skargę, ponieważ moderator ma "znajomości".

Opublikowano

Warto dodać jeszcze jedno - Pogaduszki nie są miejscem na Wasze skargi! Publikowanie swoich żalów w temacie z idiotyzmami czy zakładanie dedykowanego temu tematu również będziemy uznawać za OFFTOPIC, który dodatkowo usuniemy. Odwoływać się do naszych decyzji możecie do administracji forum.

Kosz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...