Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xenobot crack nie działa

Xordex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem, potrzebuje Craca do xenobota. Próbowałem tymi sposobami: http://www.mpcforum.pl/topic/1276308-crack-xenobot-pod-każdą-wersje/

Ale..... 1 sposób Po przez patcher, przy wpisywaniu zmyslon ych passow nie chce mnie zalogować.... Dodam że nigdzie nie wyskoczył mi taki komunikat jaki jest w poradniku 

Automatic uplkade failet. You can restartXenosuice to try again

a przy drugim sposobie, po wpisaniu passow mpcxenobot w linice, wyskakuje nizej jakis fail, (trwa to jedna setna sekundy i nie wiem nawet co tam dokladnie pisze bo nie moge nadazyc przeczytać) i bot się nie uruchamia....

Proszę o pomoc, o jakiś inny poradnik, czy może dokładniej mi to opiszcie,.. Jeśli chcecie nagram wam to jak robie, byscie wiedzieli o co chodzi dokładniej. Dzięki

Opublikowano

Wystarczy przeszukać jakiś temat pod koniec, żeby znaleźć mój post:

"

Jeżeli komuś nie działa to scrackowałem xenobota scrackowanego przez pandoriumx różnica jest taka, że nie trzeba rejestrować się na ich stronie, żeby działało ściągacie wypakowujecie włączacie podajecie obojętnie jaki nick i hasło i działa:
Download:
http://speedy.sh/vsbWQ/xenobocik.rar
Skan:
https://www.virustot...sis/1440766947/

Jak pomogłem daj okejke 

"

Opublikowano

nie, masz odpalić tego xenobota wpisać login np dsaoueywoqo8832180r82ijofwklfl hasło asoewouroue8949821321!ofodwuru2904980239 (czyli obojętnie jakie) i wciśnąć enter po tym możesz konsole wyłączyć i będzie działać w pasku narzędzi będziesz miał xenobota. A co do tematu to jest post pod koniec każdego tematu oferującego jakiegoś xenobota

Opublikowano

masz ściągnąć to:
xyz

czy ty w ogóle czytasz co pisze ?
był chyba update musisz włączyć to poczekać na update wyłączyć jak się zupdatuje i działa

PRZECIEŻ DAŁEM SKAN

Opublikowano

Wybacz, ale nic od ciebie nie sciagne, nie chce stracić konta, oczywiscie nie mówie że link jest fałszywy, ale ilość twoich postów (w tym najwiecej w koszu) mnie nie przekonuje.

@Topic 

Po przez patcher robie tak:

-ściągam craca

-rozpakowuje go

-usuwam z etc hosts (mam kopie na pulpicie)

-włączam bota(z craca), aktualizuje się, a potem go wyłączam

-wklejam do etc hosts który był przy cracu

-uruchamiam od nowa bota (zamiast "Automatic uplkade failet. You can restartXenosuice to try again" jest znowu uaktualnienie)

-uruchamiam patcha i klikam patch

-wpisuje byle jakie passy

-wyskakuje ze passy sa nie wlasciwie

Wszystko uruchamiam z administratora tzn bota i patcha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...