Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

400 dpi vs 1000 dpi

KosciuszkoBest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem fanem NEO i zawsze grałem na takim sensie co on (tak wiem, sens wybiera sie swój) i mam pytanie: on ma myszke 400 dpi i gra na sensie 2.1, jaki trzeba ustawić sens przy 1000 dpi, żeby uzyskać podobna jego czułość myszki?

Opublikowano

Jak grałeś na wysokim sensie do tej pory, to będziesz miał takie uczucie, pograj z 2 miesiące na tym to się przyzwyczaisz. Po prostu potem to się opiera na szybkich ruchach i większej precyzji.

Opublikowano

Graj tak żeby Ci się dobrze grało. Polecam ustawić sobie większe dpi niż tego neo i potem z czasem zmniejszaj. Tak najłatwiej się przyzwyczaić, małymi kroczkami. Osobiście nie wyobrażam zmienić z mojego 400 dpi i 2.3 sens bo jakiś neo tak ma, albo na 1.7 jak olofmeister. Ludzie to mają nasrane...

Opublikowano

Ja gram również na 1.7/400 dpi i jest prawda taka, że im dłużej grasz tym "szybsze" się to wydaję jak sie przyzwyczaisz. Aktualnie nie grałem kilka dni i jak wbiłem do gry to ledwo co się obracałem, a przed przerwą nie miałem zadnego problemu, kwestia grania.

Opublikowano

Ustawiłem sobie na 1.45 i na razie przy tym zostaje. Minimalnie mniej precyzyjnie sie strzela, ale za to lepiej sie można odwrócić do typów co robią np. plecy.

Ps co to za komenda jest?

zoom_sensitivity_ratio_mouse

Opublikowano

Ustawiłem sobie na 1.45 i na razie przy tym zostaje. Minimalnie mniej precyzyjnie sie strzela, ale za to lepiej sie można odwrócić do typów co robią np. plecy.

Ps co to za komenda jest?

możesz przyspieszyć sens na samym scopie

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...