Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Początki cheatowania

Gość likeroys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chce zacząć czitować w lolu ale od czego zacząć jakiś poradnik czy coś xD kto ładnie mi wyjaśni co i jak dostanie 15 like przez 20 dni na mpc

Opublikowano

stary a czego tu sie uczyc chcesz ? poprostu sciagasz L# wykupujesz sobie na ile chesz wlaczsz lola trzymasz spacje i to wszystko

z jakiej strony pobrac lola jakies sa craki czy co

Opublikowano

Ogólnie musisz mieć świadomość że jest kilka programów do cheatowania, dwa najlepsze na obecną chwilę to bol oraz L#, oba mają darmową wersję, ale niestety biedacką, mimo wszystko polecam potestować najpierw na free, jak wszystko będzie śmigać, to się zacznij bawić w cracki (tudzież zakup). Tylko pamiętaj, że w przypadku bola, po update musisz czekać 7 dni dla free userów a L# chyba 3, ale nie pamiętam dokładnie.

#edit

no i obecnie na L# sobie nie potestujesz bo jest outdated, status możesz sprawdzić na stronach głównych owych programów, bol śmiga od kilku godzin już

Opublikowano

a lepiej #l czy bol ? a i jak cos to hajs nie gra żadnej roli :D

Opublikowano

kiedyś grałem na bolu ale miałem przerwe i nie wiem gdzie sa lepsze skrypty i lepiej sie bedzie spacje wciskalo 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...