Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Czy to może być scam?

Patryk2003

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam do was pytanie. Chodzi mi o to, że na steam dostaję już drugi raz od obcej osoby link do takiej stronki images.akamai.steamusercontent.com czy to może być scam? Dzięki za odpowiedzi :P 

Bywalec
Opublikowano

Prawdopodobnie jak wejdziesz i poklikasz to będziesz mógł się pożegnać ze steamem. ;)

Opublikowano

Lol, przez przypadek na początku kliknąłem w to mogę się czegoś obawiać?  :v

Jeśli niczego tam nie podawałeś, to nie.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Zgaduje, że scam. Nie wiem co to robi, ponieważ strona nie działa. Jeżeli nie podawałeś żadnych danych to raczej nie.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Mam jeszcze takie pytanko bo spytałem się również na drugim forum i od razu mi gadali że to scam w 100%, wreszcie sam się pogubiłem? Wie ktoś może co to za stronka? :/. Ogl. Koleś mnie się pytał o wybór skina do ak i faktycznie było tam zdjęcie jak wbiłem w ten link :/

Opublikowano

­

Mam jeszcze takie pytanko bo spytałem się również na drugim forum i od razu mi gadali że to scam w 100%, wreszcie sam się pogubiłem? Wie ktoś może co to za stronka? :/. Ogl. Koleś mnie się pytał o wybór skina do ak i faktycznie było tam zdjęcie jak wbiłem w ten link :/

To, że tam było zdjęcie o niczym nie świadczy. Nie wchodź na żadne podejrzane strony, co do których nie masz 100%owej pewności, że nic Ci się nie stanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...