Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam taki problem, kupiłem sobie nowy komputer z widowsem vista i zainstalowałem metina ale gdy chcę go uruchomić żeby się zpaczował to wyskakuje taki błąd "system windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp do elemętu" za pomoc + i 5 prosze o szybką odpowiedż

Opublikowano

pomocy! gdzie w panelu sterowania znajdę metina do odinstalowania pierwszy raz mam ten system operacyjny

Opublikowano

ja jestem adminem i mam zaznaczone w zaporze żeby nie blokowało nawet jak biorę 'uruchom jako administrator " to dalej ten błąd wyskakuje a i żaden tryb zgodności nie działa jeszcze jedno pomużcie odinstalować metina bo nie wiem jak to zrobić w tym systemie

Opublikowano

Nie wiem jak to jest z vista ale na windows 7 mi to pomogło ;)

Wejdź w panel sterowania---->konta użytkowników----->Zmień ustawienia funkcji Kontrola konta użytkownika---> przesuń suwak na sam dół i zrestartuj komputer.

Opublikowano

zrób tak:

1. Wejdź do folderu tam gdzie masz zainstalowanego metka.

2. Znajdź pliczek którym odpalasz grę tzn. metin2 (chodzi mi o patcher)

3. Kliknij PPM (Prawy Przycisk Myszy) i wybierz opcję "Właściwości"

4. Następnie wybierasz zakładkę "Zgodność".

5. Tam masz odznaczoną taką opcję: "Uruchom ten program w trybie zgodności z " - zaznaczasz ją ;)

6. Odblokują Ci się opcję i wybierz tam " Windows XP "

7. Następie " Zastosuj" i "OK".

Powinno chodzić :)

Edit: Dzięki neosy za - dry.gif

bumcfksz :P

Pomocnik
Opublikowano

Dokładnie, wymyślacie jakieś bajki, a wystarczyło uruchomić z Uprawnieniami Administratora...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...