Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bot na gametris.com

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam bota na moim serwerze TS3 i chce aby wysłał POKE do Administracji za każdym razem gdy ktoś wejdzie na kanał "Sprawa do Administracji", ale gdy robię to w ustawieniach to kiedy przychodzę na ten kanał innym użytkownikiem (inne ID oraz inne IP) to nie dostaje POKE

edit: 

Chciałbym dodać że ja pracuje na hostingu gdzie nie mam dostępu do ftp. 

Opublikowano

Napisz do mnie to Ci pomogę bo sam mam pokebota. ID kanałów muszą być poprawnie ustawione i ID grup, które ma pokowac

Desktop: ASRock Z77 Pro 3 | [email protected] (4.2Ghz OC) | ASUS GeForce GTX 970 Strix OC 4GB | Corsair Vengeance 4x4GB 1600Mhz

Notebook: Lenovo | Intel Lynx Point | [email protected] | GeForce 840M 2GB | 6GB RAM 1600Mhz

Mobile: Xiaomi Redmi Note 4X

Opublikowano

Czy ten bot jest udostępniany w panelu hostingowym? Jeżeli tak to na jakiej zasadzie on działa (screen)?

Opublikowano

Witam,

1.Bota musisz mieć włączonego (CAŁEGO) oto ss:
post-1089115-0-86822800-1441460385_thumb.png

2.Robisz range serwerową NP: POKE, nadajesz sobie [oto SS]

post-1089115-0-81908300-1441460352_thumb.png

z3s3Zfd.png

Opublikowano

Witam,

1.Bota musisz mieć włączonego (CAŁEGO) oto ss:

attachicon.gif1.png

2.Robisz range serwerową NP: POKE, nadajesz sobie [oto SS]

attachicon.gif2.png

Wiem. Okazało się, że bot działa tylko że niektóre osoby nie są poke'ane przez niego. Ja i inny Administrator nie dostajemy poke, a za to inny już dostaje i nie wiem od czego to zależy.

Opublikowano

Wiem. Okazało się, że bot działa tylko że niektóre osoby nie są poke'ane przez niego. Ja i inny Administrator nie dostajemy poke, a za to inny już dostaje i nie wiem od czego to zależy.

NA gametris.com bot poke ma power 101 więc pewnie marz większy power do anty poke

NA gametris.com bot poke ma power 101 więc pewnie marz większy power do anty poke

z3s3Zfd.png

Opublikowano

Jeśli nie pomogłem to wejdź na ts3-avi.pl to pomogę :D

Chciałem wejść na Twój TS, raz byłem przez chwile i wyszedłem. Teraz wchodzę i dostałem bana "Słuszny ban" na cały rok. Więc aha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...