Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoL "4fun" :)

TakToJa96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmień grę, bo w tej tylko psujesz przyjemność pozostałym 4 osobom z teamu. Te "plejsy" były bardziej żałosne niż śmieszne.

Jak to oglądam łapie mnie sraka z przerzutami na raka dupy.

Opublikowano

ta twoja "Magia" jest stara i mało ciekawa ;x...

ale + za to że znasz ten trik :P...

co do samego nagrywania lol-a... nie interesujące xD

ale może to dlatego że ja gemplejóf nie lubię zbytnio ;x chyba że się nudze :P

Opublikowano

Zmień grę, bo w tej tylko psujesz przyjemność pozostałym 4 osobom z teamu. Te "plejsy" były bardziej żałosne niż śmieszne.

Jak to oglądam łapie mnie sraka z przerzutami na raka dupy.

hm, to nie można już pograć w grę dla przyjemności, bez zobowiązań i bez 352627272 milionów godzin spędzonych przed kompem, żeby grać jak "zawodowcy e-sportu". Nie wiem jak Ty ale ja wolę osiągać sukcesy w takim jednak tradycyjnym sporcie a nie w lolu. Więc jeżeli oczekujesz super elo "plejsów" to oglądaj kogoś innego :) i przeprzaszam bardzo, że musiałeś zobaczyć taką a nie inną gre z mojej strony :(

Ps. Czasem trzeba przemyśleć co się pisze i dopiero wtedy się wypowiadać i doradzam tylko traktować gry jako tylko gry

Opublikowano

ignorować najlepiej takiego błazna ;x...

gdyby w lola grały same te "LCS-y" czy kij wie jak oni się nazywają i do gry nie miał by dostępu normalny człowiek...

pewnie by gra nie była lubiana i sławna... tak samo np. w piłkę nożną... aby się podobała samemu trzeba grać...

osobiście nie oglądam i ciebie i dodam tym razem że też tych "Zawodowców e-sportu"

przy czym nie wiem jak sportem można nazwać granie w gry ; /...

ok jest to rozrywka ale bez przesady...

Opublikowano

hm, to nie można już pograć w grę dla przyjemności, bez zobowiązań i bez 352627272 milionów godzin spędzonych przed kompem, żeby grać jak "zawodowcy e-sportu". Nie wiem jak Ty ale ja wolę osiągać sukcesy w takim jednak tradycyjnym sporcie a nie w lolu. Więc jeżeli oczekujesz super elo "plejsów" to oglądaj kogoś innego :) i przeprzaszam bardzo, że musiałeś zobaczyć taką a nie inną gre z mojej strony :(

Ps. Czasem trzeba przemyśleć co się pisze i dopiero wtedy się wypowiadać i doradzam tylko traktować gry jako tylko gry

Sorry bardzo, ale ja grając w grę staram się zdobywać co raz to większe osiągnięcia, jaka to jest przyjemność z psucia gry tym którzy się starają i zależy im na tym aby osiągnąć coś więcej niż silver/golda/platyne czy diaxa ?

Opublikowano

Przecież on nie zrobił statystyk 0/12...

włącz najpierw film a potem się wypowiadaj... starał się ale jednocześnie czerpał zabawę z gry...

nikomu nie zniszczył gry...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...