Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ola Boga Pozegnania Kiecola Kurwa Nie Usuwac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka boty ;d osiągnołem swój cel - 2000minusów koncze z tym zjebanym, zjebanym i jeszcze raz zjebanym forum! Lecz dużo osób jest tu naprawde spoko i można pogadać itd... ;]

Coś o Mountiansie - niewyżyte popierdolone dziecko które cały czas siedzi na tym zjebanym forum i kurwa pisze posty sobie ty cwelu powinieneś dać 100% za spam ty popierdolony huju, jesteś takim niedojebem że to masakra tak samo ta laska niby jego co miał w sygnie haha na nk jak walił konia to na pewno zobaczył i jebał swojego psa i myślał że coś z niego dropnie. Wypierdalaj z tym avkiem z painta cwelu.

D&G- co tu kurwa dużo mówić? jebany pojebus myśli że jest bogiem jebany pozer kurwa wszystko on wie najlepiej i nie popełnia błędów kurwa. szkoda gadać o tym przykurwie.

P4W3L- jebany popierdolony kid też cały dzien na mpc zamiast wyjść na podwórko złapać zime albo coś to kurwa ten debil siedzi i myśli że jest kimś no huj mnie szczeli a nie pamiętacie jak ten cwel nabijał posty w każdym temacie spam leci report? kurwa dalej to przykurw robi skurviel ciągnął pałe Mountiansowi i D&G że dostał tego kurwa moda i kida czy jaki huj co za kurwa zjeb

Mike - kurwa mac jestem wdzieczny bogu ze kurwa usunales tego avka bo widzialem twoj ryj to srac mi sie chcialo

Dawmar37- huj ci w cyce naucz sie pisać jebany kozojadzie zamiast trzymać 1 reke na alt i nie robić błędów to kurwa wpierdalasz kozy

Marian26 - tam do ciebie nic nie mam może troszke że masz tą sygne z tym 1 rękim z skazanego na smierc ale tak to spoko

Merkon - moderator którego lubie/ałem spoko wyluzowany i postów nie nabija

Sierra- tez nic do cb nie mam spoko cipka z ciebie :P

WOLE HUJA WSADZIC W CIASTO NIZ Z Mountiansem WYJSC NA MIASTO a mou te gowno co dostałem 10% to powiem jedno zjedz je równo!

MACIE KURWA PRZEJEBANE ROZUMIECIE PRZEJEBANE? MNIE NA IP NIE ZBANUJECIE NA HOSTA TEŻ Z KECZUPEM TAKI SPAM TU BEDZIE ZE KURWA USZAMI BEDZIECIE SRAC A NIE W HUJA LECIEC JEBANE HUJE

NIE CHODZI MI O TO ŻE DOSTAŁEM 10% CZY COŚ TYLKO BYŁEM TU DLA CELU :>

COŚ OZJEBANYCH USERACH

oprócz jebanego pedała - sebasebase, ZniszczeCie.

sebasebase co ty kurwa robisz foty jakiegoś oblesniego huja nie wiem twoj stary czy chlopak a moze sponsor? zakochales sie czy jaki huj?

ZniszczeCie a ty co kurwa zniszczyli ci leb czy jaki huj broniles tego see czy jak mu tam co miales go w dowodzie?

BaSia ty jebany neo kidzie kurwa nie pamietassz jak na koncie (basiax) miales multi ACC i awałeś sobie +? a teraz wielce na kida ty ciulu bez huja...

COŚ O MOICH KOTKACH PSOTKACH ;d

Keczup - spoko ziom jakieś dzieci jebane wyzywały go że spam robił ale mieli co do roboty ale w kupie siła macie przesrane bede z nim i z Ziomkowskim spamował

Ziomkowski - spoko ziomek ;] bedze z nim spamował

...Przepraszam - już sobie możesz mnie pobić odchodze a już dawno nie pisałem postów żeby zbierać

KUTASEM KUTASEM KUTASEM PRZEZ ŁEB TAK MOUNTIANSA STARA ZARABIA NA CHLEB!!!! HAHAH

tu troszke przerobione teksty ;d

Twoja stara kurwa jest jebaną penerą

Ciągnie chuja wszystkim Bytomskim gangsterom... Mou, Mou muthafuckin MC's

Za ten pozerski styl rozpierdolę ci ryj...

I nie chodzi mi tutaj o jebaną zazdrość

Żeś sobie płytę z globala ostatni dostał

Chodzi mi o to że jesteś pozerem

Jesteś pozerem a nie userem... Za tę profanację które odpierdalasz

Spotka cię solidna kurwa kara..

Twój ojciec pener twoja matka kurwa

Cała twoja ekipa wpierdala gówna ...

Spamowanie, spamowanie to mnie właśnie irytuje

Bawi się w to Mou tak tenmały hujek...

Więc wal się na ryj i dziwka twoja stara

Przy twoich postach można ciąć komara ...

Lecz ten pysk niewyszczekany

Już powinien być skopany

Tak tak modzie przecież permem nas straszysz

Tylko co chuju zrobisz gdy mnie zobaczysz...

Zarejestrowałem sie na MPC dymu szukałem

Ale kurwa w środku nocy 10% dostałem...

----------------------------------------------------

Myślicie chyba śmiecie że nikt wam nie dorówna

Ale prawda jest taka i prawda jest jedyna

Że macie mnie przed sobą najlepszego skurwysyna

Przerastam was o wieki wy jebane kaleki, wasze 10% i pierdoloe głupoty są tylko do nabijania postów wy formuowskie cioty.

wiem może ze nie pro ale taka prawda ;d jebać ich i idzcie z tego forum a nie przescigacie sie w postach

----------------------------------

POZDRAWIAM WSZYSTKICH!

-----------------------------------

O BYTOMSKICH FANATYKACH ZNOWU BĘDZIE GŁOŚNO!

POLONIA BYTOM! <33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

możecie pisać posty z pożegnaniami pozdrawiam :)

TO JUZ MOJE 6 POZDROWIENIA POZDRAWIAM KiecolPB

BO CO CHWILE JAKIS MOD - PEDAŁ USUWA ZAL MI ICH I TAK MACIE PRZEJEBANE NIECH KECZUP WEJDZIE TYLKO NA GG ;*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...