Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonsDogma Seazon 6 Episode 2 + New Items + Bot|Exp:400x||Drop:50%|

DragonsDogma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Javel nie ma 100% tylko na vipie jest teraz 400 exp i naprawdę nie jest łatwo był za lekki jak było 1000x teraz jest akurat mobki na mapkach sa podkręcone nie jest za łatwo ani za ciężko moim zdaniem teraz jest akurat

Spójrz jeszcze raz na pierwszą stronę publikacji na jewel rate. Wg. mnie jest to prawie 100%. 

Serwer jest dziwacznie zrobiony jak dla mnie. SM ma w sklepie set do legendary, kiedy BK DL MG i RF mają najlepsze sety (przed 380) w sklepach. Why? DL BK SM mają swoje podstawowe skille w sklepach, tylko RFowi brakuje. Why? No i przy tym, że w sklepach są takie kozackie itemy to bardzo łatwo się gra. Jak widać res acc był 3 wrzesnia? Kolega RAFAŁ ma juz 50+rr. Jeśli wbicie 2 fulli w 4 dni to nie jest ani za trudno ani za łatwo... Gdzie stare mu? No i RF ma coś nie tak z dmg, nie wiem jak inne postacie, czy tak tu gra wygląda ale RFem na 270 lvlu, biłem po 3000 ze skilla z rękawicy. Tak to nie ma prawa wyglądać na normalnym serwerze. Oczywiście nie mówie, że tu jest beznadziejnie i wszystko źle, bo tak nie jest, ale jednak ten serwer mocno odbiega od "normy" i nie zbalansowane sklepy + mega drop zen jest trochę rozwalający. Plus staty zostające po resie.

Opublikowano

Staty zostaja po resie ponieważ sa staty 65k na 255rr robi sie Gr mi osobiście sie podoba sklepy dzisiaj admin zmienial trochę a co do rf gralem na innych servach i rf zawsze jest silny tak samo jak dl a rf nie ma skili wszystkich poniewaz jest i tak mocna postacia

Opublikowano

A DL wg. Ciebie ma także attack speed coś koło 1000 na 180 agi? Coś tu jest mocno posrane w plikach tego serwera niestety.

Opublikowano

A DL wg. Ciebie ma także attack speed coś koło 1000 na 180 agi? Coś tu jest mocno posrane w plikach tego serwera niestety.

Grałem DL na tym serverze i nie zauważyłem żadnych problemów speed attack jest taki ponieważ staty są zbalansowane na 65k

Opublikowano

W takim razie polecam kupic okulary. Ma cos nie tak z atak speedem golym okiem. Dodam wam filmik pokazujacy jak on nawala jak bede na kompie w weekend.

A jesli tak ma byc bo serwer 65k no to "HAHAHAHAHA" lepiej nie robic 65K..

Opublikowano

Witam z powodu że nikt na serverze nie gra postanowiliśmy zrobić komplentą rewolucje będzie całkiem nowa ver dużo graczy pisze o Sezonie 2 zostanie wykupiony nowy sprzęt pod server będzie nowa strona ustawienia servera co do ver jeszcze się zastanawiamy czy ver Seazon 2 była by dobra ? jest dużo serverów S6,8,9 planujemy zrobić server na starym dobrym Seazon 2 :) będziemy chcieli odtworzyć stare dobre MuOnline na Seazon 2 :) czekam na wasze propozycje co do servera proszę wchodzić na forum, strona jest narazie jeszcze nie aktywna ponieważ czekam na nowy sprzęt pod server :)

Opublikowano

Bardzo popieram pomysł odtworzenia starego klimaciku gry :) Tylko błagam bez takich posranych sklepów, i staty 32k, żeby wszystko chodziło tak jak ma chodzić. Wtedy resztę już trzeba zostawić graczom :)

Mógłbyś podać link do forum?

Opublikowano

Jak dla mnie extra pomysł, tylko że ją gustuje w serwerach PvP bez resow bo tylko takie serwery maja jakiś sens i trzeba chociaż trochę pomyśleć nad buildem i setem do tego. No i oczywiście ten set znaleźć;) przy takich serwerach exp 50 to max, żeby faktycznie expienie tego 400lvlu zajęło chociaż kilka dni a nawet do tygodnia :) nie pamiętam jak w s2 było z ML lvl ale chyba nie było a szkoda bo by sie przydały nawet w najmniejszej wersji:) mamy przykład mu brazil, nomercy ilu tam grało Polaków, więc i może na polskim stabilnym serwerze PvP bez resow zbierze się dobra ekipa do grania:) wiadome że zawsze lepiej bić Brazyla no ale między sobą też można:)

Opublikowano

Jak dla mnie extra pomysł, tylko że ją gustuje w serwerach PvP bez resow bo tylko takie serwery maja jakiś sens i trzeba chociaż trochę pomyśleć nad buildem i setem do tego. No i oczywiście ten set znaleźć ;) przy takich serwerach exp 50 to max, żeby faktycznie expienie tego 400lvlu zajęło chociaż kilka dni a nawet do tygodnia :) nie pamiętam jak w s2 było z ML lvl ale chyba nie było a szkoda bo by sie przydały nawet w najmniejszej wersji:) mamy przykład mu brazil, nomercy ilu tam grało Polaków, więc i może na polskim stabilnym serwerze PvP bez resow zbierze się dobra ekipa do grania:) wiadome że zawsze lepiej bić Brazyla no ale między sobą też można:)

ile ja juz takich komentow widzialem. Wbijesz 400 znajdziesz set i na cs'a bedziesz tylko wbijac o ile wbijesz ten 400...Proponuje Ci wbic na nomercy, a nie tam jest za ciezko...

Co do servera ogarni lepiej cos normalnego, bo sezon II jest nudny jak cholera. Kazdy marudzi na servery powyzej s6, bo tak naprawde nie wie co tam sie robi po za expem, a na sezonie II tylko afk i exp exp exp exp exp exp exp exp exp itd itd... Zrob server na ogarnietych plikach, bo pewnie i tak bedzie jakies gowno z RZ to proponuje s4ep2 lub jakis s6. Exp 200/300 zeby resa wbijalo sie kilka godzin lub dni. Moze to zadowolic graczy w liczbie pojedynczej :)

P.S  i tak nie bede tutaj grac bo co kazda edycje jest 5online i wieczne zmiany edycji i resy acc. Zapomnialem napisac zebys zrobil jakas reklame na zagranicznych forach jesli chcesz miec cos lepszego niz 6graczy na krzyz 

Opublikowano

ile ja juz takich komentow widzialem. Wbijesz 400 znajdziesz set i na cs'a bedziesz tylko wbijac o ile wbijesz ten 400...Proponuje Ci wbic na nomercy, a nie tam jest za ciezko...

grałem na nomercy zrobilem 350+ na 3 postaciach i musiałem przerwać ze względu na brak czasu akuratnie w tamtym czasie a teraz już nie ma sensu tam wracać ale serwer godny polecenia. Wbić 400 na expie max 50 to nie jest żaden kłopot dla kogoś kto faktycznie chce grać, co do itemów to muszą być odpowiednie ustawienia serwera żeby o ten set trzeba było się postarać, podobnie jak na nomercy. 

200/300expa?? na wyższych wersjach jak twierdzisz ze takie dobre? stary odpalasz 5 kont i dodatkowy extra exp, robisz 400lvl w 2dni. Nie wspominając już o resach gdzie jest to największą głupota jaka może być bo to najlatwiejsze serwery których jest na pęczki... 

Reklama serwera np. na ragezone to podstawa.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...