Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duży pakiet loss w CS:GO

NasteeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio to samo miałem, w sumie nadal czasem mam. Jaka karta sieciowa, sterownik? Specyfikacja komputera? Problem pojawił się ile dni temu? Zmieniałeś coś? Instalowałeś coś nowego na komputerze?

Opublikowano

Instalowałem Avi reComp, ale wątpię, żeby on coś namieszał.

Problem od 2 dni.

Na telefonie wszystko ładnie śmiga, przykładowo odpalę sobie stream na twitchu, na source, a na pc ciągle cos muli i jest c*****o.

Czyli to wina kompa, nie neta.

Karta sieciowa zintegrowana w płycie:

http://www.morele.net/plyta-glowna-asus-z97i-plus-z97-dualddr3-1600-sata3-raid-hdmi-dvi-d-sub-dp-mitx-z97i-plus-643420/

Ostatnio to samo miałem, w sumie nadal czasem mam. Jaka karta sieciowa, sterownik? Specyfikacja komputera? Problem pojawił się ile dni temu? Zmieniałeś coś? Instalowałeś coś nowego na komputerze?

powiadomienie ;v

Opublikowano

Ale na telefonie masz mniejszą rozdziałke więc tam nie potrzebujesz aż tak dobrego internetu. Może problem jest po stronie dostawcy?

Sprawdzałeś speedtest czy dobrze pokazuję twoją prędkość i ping?

Opublikowano

Ale na telefonie masz mniejszą rozdziałke więc tam nie potrzebujesz aż tak dobrego internetu. Może problem jest po stronie dostawcy?

Sprawdzałeś speedtest czy dobrze pokazuję twoją prędkość i ping?

Taa speedtest okej, tzn. mało, ale tyle miałem zawsze w tej spierdolonej neostradzie, czyt. do 10 mb :D

Ogólnie grając w cs'a ping mam taki sam, tyle, że coś te łącze jakby "zapycha". To nie ddos, restartowałem neta 10x.

http://www.speedtest.net/my-result/4631902047

Opublikowano

A w tle nie chodzi jakiś program który ci ten internet zabiera?

Może jak pobierałeś ten program to pewnie pobrałeś coś jeszcze i to może być przyczyną 

Opublikowano

A w tle nie chodzi jakiś program który ci ten internet zabiera?

Może jak pobierałeś ten program to pewnie pobrałeś coś jeszcze i to może być przyczyną 

Ziomek też tak myślę, ale jak sprawdzić czy coś obciąża neta?

Mam win10 i w manager zadań w tej zakładce sieć nie ma nic co zabiera mi neta :D

Opublikowano

Tez to czasami mam. Masz livebox? Jak tak to wymień na nowy.

Mam internet od orange, dawna neostrada.

Posiadam jakis router livebox, ale oni mi już go 2x wymieniali, według mnie to jakiś problem z kompem, jakiś program może szkodzić, tyle, że nie wiem jak to sprawdzic ;-)

Opublikowano

Ja tez mam na liveboxie 2.0 od orange i od jakiś 2 miesięcy nie dość ze mam większy ping na mmach (coś koło 90) to do tego często zrywa, a gubie pakiety tylko wtedy kiedy na prawdę coś się dzieje i tak za chwile wywala neta. Moim zdaniem to jest bardziej coś u nich, jakoś od początku wakacji mam też problem, bo na takim pingu to się nawet nie da trafić jeśli dostaniesz strzała pierwszy. Możliwe że robią jakieś modernizacje infrastruktury, bo zazwyczaj takie są wtedy problemy z netem, możesz spróbować zadzwonić do nich i zapytać co jest nie tak.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...