Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dźwięk podczas działania bota

EnderGamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem. Po bot mi chodzi, ale po instalacji vdj co kilka sekund jest taka wiadomość głosu kobiety "wheel" czy jakoś tak a brzmi to łeel coś takiego. Na bocie też to słychać pomocy.

Myślę, że pomogłem jeśli tak daj +

76561198037263640.png

Opublikowano

Pełną wersję czyli? chodzi o to, że innym instalatorem czy z innej strony czy jak. Bo ja instalowałem setup64 i tak KlassKai, to jest chyba trail. Błagam o szybką pomoc.

Myślę, że pomogłem jeśli tak daj +

76561198037263640.png

Opublikowano

To jest na 100 % trail, musisz znaleźć pełną wersję VirtualDJ'a, wtedy ten odgłos zniknie. 

Zawsze możesz zrobić tak, że BOT'a uruchomisz jako normalny użytkownik, tylko użysz Virtual Audio Cable - jest to bardzo innowacyjny pomysł i lepszy czasem od VDJ, ale zależy jak robisz tego bota. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Jako iż forum nie popiera piractwa, nie można podawać bezpośredniego linku do full version, ale jeżeli tak bardzo Ci zależy:

www.google.pl/search?q=virtual+audio+cable+full+version+chomikuj

Jeżeli jesteś w miarę ogarnięty, sam odnajdziesz. Po aktualizacji problem z "trial" zniknie.

fKJeAI4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...