Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do kosmicznych...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chcialbym zrobic pierwszego bota do gry kosmiczni.pl. Bot do bicia tz fragów. Czyli jak rozpocznie sie wojna to zeby zaczynal teleportowac sie do danej siedziby i tam zeby bil ludzi ktorzy maja mniej jednostek mocy. I teraz pytanie jakie poradniki polecacie obejżeć itp żeby takiego bota mógłbym napisać. Z góry dziękuje za odpowiedzi :)

Jeżeli Ci pomogłem zostaw like ;)

Jak coś do mnie piszesz to użyj mojego nicku.

Opublikowano

Wystarczą wszystkie co są w dziale w spisie tematów zwłaszcza te z obsługą http 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Najprościej w zrobić to w:

• Autoit + biblioteka IE.au3
  • Javascript + biblioteka jQuery

Osobiście polecam opcję b, bo jest imo wygodniejsza, nie ogranicza się tylko do Internet Explorera.

Co do tutoriali:

Ogólnie nauka Javascriptu jest bardziej przyszłościowa niż AutoIt, ale wszystko zależy od tego co chcesz robić (w Javascripcie w przeciwieństwie do AutoIt ciężko jest zrobić bota do gry desktopowej).

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

Dziękuje bardzo za wyczerpujące odpowiedzi i pozdrawiam :)

Jeżeli Ci pomogłem zostaw like ;)

Jak coś do mnie piszesz to użyj mojego nicku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...