Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

9/1 PBE UPDATE

Gość Piotrunio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na czym ona stoi? Podoba mi się duszek.

Mi to tak na podium wygląda xD

No skin naprawdę fajny. Kupiłbym jakbym grał Kalistą ;p

Opublikowano

Słaby ten skin, czekam na indicator W, bo jest klasyczny. Wybór na duo botlane: Czempionszip Kalista i Tresz, czy też może Czerwony księżyc? :makka:

Opublikowano

Oni zamiast skinów powinni postacie wyrównać xD

To jest parodia z garena/dariusa/shyvany.

Zamiast zająć się tymi postaciami które.. mając 1 przedmiot ofensywny biją więcej niż postacie które mają full ofensywe w ekwipunku.  

Idąc ich tokiem myślenia dotyczącego nerfu fizza ponieważ był zbyt op jako ad.. dlaczego tanki mają  więcej bić niż np adc xD beka z riotu :P

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Oni zamiast skinów powinni postacie wyrównać  xD

To jest parodia z garena/dariusa/shyvany.

Zamiast zająć się tymi postaciami które.. mając 1 przedmiot ofensywny biją więcej niż postacie które mają full ofensywe w ekwipunku.  

Idąc ich tokiem myślenia dotyczącego nerfu fizza ponieważ był zbyt op jako ad.. dlaczego tanki mają  więcej bić niż np adc  xD beka z riotu :P

Z jednej strony masz racje, tanki potrafią zadawać porównywalny dmg jak ADC, ale zapominasz o 2 sprawach.

1. ADC ma atak speed, więc zadaje więcej obrażeń na sekundę.

2. ADC mają o wiele większy zasięg niż tanki.

Opublikowano

Z jednej strony masz racje, tanki potrafią zadawać porównywalny dmg jak ADC, ale zapominasz o 2 sprawach.

1. ADC ma atak speed, więc zadaje więcej obrażeń na sekundę.

2. ADC mają o wiele większy zasięg niż tanki.

Racja może porównanie z adc nie na miejscu co nie zmienia faktu że zasięg i as nic nie da gdy taki garen się na ciebie wbije :D

Mi tylko chodzi o to że riot sam się gubi w tym co robi, najlepszy przykład to fizz..

Dali mu nerfa na ad bo chcą aby postać była grana tylko AP!

To dlaczego tego samego nie zrobią z tankami? tank to tank a nie leje nie wiadomo ile..

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Imo to powinna być Sivir, a nie Kalista, wróć, to Championship, nie Victorious... :p Sam skin do Kali jest naprawdę ciekawy. Podoba mi się jej animacja powrotu, generalnie cała jest warta uwagi. ^^

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...