Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS/VM] Metin2 nowy szósty Character

keyto

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hm, this "Keyto" don't move on when she attack.. Is this "normal"?

Opublikowano

Well it looks like it took a lot of work. Nice job man. It fits the metin universe but i would consider working more on skills as they look awfull to be honest. Also the balancing of the character with others probably will be the hardest job. What kind of spec does it go under? Str?

Opublikowano

Hm, this "Keyto" don't move on when she attack.. Is this "normal"?

Yes, this is normal.

You can change the skill effects by yourself.

You can decide for yourself how you skill the status.

na1.png

Opublikowano

Nie dziwię się, gimnazja to dopiero początek nauki ;)

Keyto, pls dont use google translator for polish language ;_;

Dobrze że nie jest taki zjebany i nie siedzi w google tłumaczu jak 99% wypowiadających się w języku angielskim... 

Co do postaci jest dobrze zrobiona itp... ale po c**j? Metin i tak już upada a ty Keyto jeszcze go dobijasz.

Opublikowano

Steal character from another game, call yourself new character's creator xD

I adapt it for metin2 and that is also a lot of hard work.

na1.png

Opublikowano

­It looks very nice, but I think this character doesnt compare like others metin2 characters.

Maybe my opinion is bad becouse Im old player and I dont like changes, but your character still looking better than this shitty wolf :P

I cant find info about skill abilities, can you write something about them here? What we get for using them :P

Nice work :)

­

Opublikowano

Nie wiem czemu ale ta postać kojarzy mi się z grą Aion. Te skille wydaje mi się, że je gdzieś widziałem. Ale postać prezentuje się fajnie. Według mnie, bardziej pasuje niż Likan.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Postać fajna ogólnie jeśli chodzi o wygląd i wykonanie ale skille mi się nie podobają ą zbyt proste i wraz z rozwojem umiejętności niewiele się zmieniają. ;v

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...