Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wysoki ping a komendy

Twistekxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Czy któraś z komend poniżej może spowodować skoki pingu ( tzn. mam np. 60 i nagle rośnie stopniowo do 800-1000 i zaraz spada w dół i tak co jakiś czas )

cl_cmdrate "128"
cl_updaterate "128"
rate "128000"
cl_interp "0"
cl_interp_ratio "1"

ponieważ od kiedy je dodałem taki problem mam i nie wiem czy to po prostu  zbieg okoliczności

XPA9.png

Opublikowano

4628285093.png

Internet mobilny nie pisać że się nie nadaje do gier bo od zawsze na takim gram i nie mam problemów ogólnie, a zazwyczaj i tak gram na necie 1Mbps ( download. i prawie znikomym uplod'em i 100-130 (w cs taki) ping i wszystko jest ok ) 

XPA9.png

Opublikowano

Nie ustawiaj speedtest najbliżej siebie, tylko tam gdzie leżą serwery (nwm gdzie to). Też mam mobilny lte i 60ping xD spróbuj usunąć te komendy i zobaczyć wtedy

Opublikowano

Heh 2 dm z i bez komend i ani jednego laga tu i tu więc wychodzi an to że jednak to ten dzień kiedy coś nawala :D

Żeby nie zakładać nowego tematu to tak przy okazji jak wyłączyć aktualizacje w Win 10, tak żeby nawet nie sprawdzało czy jakieś w ogóle są

XPA9.png

Opublikowano

W sumie to ta gra i ten zjebany steam są spierdolone w jednym meczu normalnie a w drugim zasrane lagi męczyłem się przez kilka rund więc wyszedłem z gry zresetowałem neta ale oczywiście tylko zjebany steam nie działał do czasu aż skończył mi się czas na dołączenie wtedy już wszystko ładnie chodziło, z*********e 7days ... a 10h temu skończył mi się 24h ban oczywiście za to samo ..

XPA9.png

Opublikowano

Gościu grasz na mobilnym internecie, wiadomo, że ma on swoje wzloty i upadki. Nie zawsze działa tak jak ten na kablu (płynny sygnał cały czas), więc nie masz co na volvo zrzucać, tylko jak serio chcesz pograć w csa to zmień neta ;)

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...