Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek Na 40Lvl

cezarylew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajny pomysł;) Dziś to zrobiłem, nawet mnie na początku wzieli do pt, na piętrze z pieczęciami odszedłem z pt i zajumałem jedną pieczęc i sprzedałem za 2kk;)

Nie obrażę się, jeżeli dostanę plusa;)

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dupny pomysł ja już prawie dostałem bana za wh w dt jak już był kowal ... ale ten ktoś zapomniał chyba wysłać ticketa zazwyczaj nagrywają filmy wchodząc do dt dry.gif

Opublikowano

Dobre :) +

No Way No Way Chce minusy Dowoć !!!!!!!

-

Nick Not4You

Serwer Vipmt2

lvl 70 zostaje na nim czytam KU i robie eq :)

Gildia w andrzejka jestem

GG : 7469746

Opublikowano

eee ja w tydzień mam ponat 80kk po co mi jakieś marne 1 kk i do tego trzeba znaleźć ekipę ktora idzie i do tego pewnie nie zawsze kupują

Opublikowano

Bardzo fajne ale tak jak UP potem do dt nikt z tobą nie pójdzie :P

DAWAC MINUSY :D

Bądź normalny, jebnij mina i tyle...:D

vfkpck.png

Walnij - i zostaw komcie w profilu -.-

Opublikowano

chłopaki wystarczy 20 lv +mod kamera a w nim ghost mode udajemy się po pieczęć i nawet nic nas nie zaatakuje :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mi się podoba ale myślałem nad tym już kiedyś ;-) ale na PLu już nie grałem więc nie używałem łap + :)

3UP

ty chyba nigdy w dt nie byłeś :) od 40 jest -_-

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

Ja bym nie radził - jakbyś mi coś takiego zrobił to do konca gry byś miał przejebane ;-)

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Opublikowano

nie będą cię dedali ani opuszczali DT jeśli pójdziesz na bugu :) winda ;q nie wiem czy jeszcze działa na PL dawno nie grałem

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

troche kijowe zarobimy pare kk a zepsujemy sobie reputacje

Moje konta w metku:

-Monastyr lvl70+ nick:Caniba

-Gromo 42+ nick:lemoon

Podexpie na monku za podexpenie na gromo.

Pisać GG:21828668

mtrrdc.gif

Opublikowano

ahhh macie problemy na expbocie 40 da sie w 2 dni wbic i potem kradniecie nikt wam nie kaze prawdziwa ^^

Tesco dla ciebie badziewie

Opublikowano

Co do Twojego pomysłu to jest bardzo dobry i masz ode mnie + za chęci , ale co do Tego sposobu nie polecam Go , jeśli chcecie mieć zepsutą reputację na serwie to ok. I po co to komu ? W dodatku za to jest ban - Utrudnianie gry.

Wiadomo , że można tak sobie porobić jeśli ma się parę kont. I z jednego robisz z siebie noobka. :D

Opublikowano

Nie lepjej pójść i poprosić o bana ?? ....

2% forumowiczów lubi Mouthains (są głupi), jeżeli należysz do tych 98%( nie głupich) wklej to do sygnatury.

subaruo.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co do Twojego pomysłu to jest bardzo dobry i masz ode mnie + za chęci , ale co do Tego sposobu nie polecam Go , jeśli chcecie mieć zepsutą reputację na serwie to ok. I po co to komu ? W dodatku za to jest ban - Utrudnianie gry.

Wiadomo , że można tak sobie porobić jeśli ma się parę kont. I z jednego robisz z siebie noobka. :D

mozesz mi przytoczyc fragment TK mowiacy o banie za utrudnianie gry?

Opublikowano

Sposób dobry dla ludzi ,którzy kończa gre na 45lvl ,bo jeśli mają ambicje 75+ jak ja to nawet się za to nie bierzcie ,bo wasza dalsza gra będzie niemal nie możliwa ,chyba ,że komuś sie podoba bycie wyrzutkiem na serwie to spoko do dzieła :D :D :D

Nick na serwerach Yamakasi / ProBlaster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...