Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tani Laptop do CS:GO

kivoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem młodą osobą tzn. mam 20 lat, miałem PC za ok 3500 zł. Lecz sprzedałem go ponieważ jeżdżę po Polsce i nie tylko, miejsce zamieszkania zmieniam w zasadzie co miesiąc, szukam pracy, podróżuje .. troszkę krucho z kasą, Internet mam Mobilny ale bez ograniczeń, w miarę szybki, w zasadzie siedzę cały czas na dupie i nie mam co robić gdy czekam na odpowiedzi od pracodawców,  tak jak wspomniałem z kasą trochę krucho, jak miałem PC to grałem w CS:GO, miałem tam golda 4 ,jakieś skiny, słabe bo słabe, jakiś tam 1 czerwony porysowany, słaby stan. A mniejsza o to, fajnie się grało, więc fajnie by było do tego wrócić, z tej historii której wam napisałem, można wywnioskować że Nic innego niż Laptop nie wchodzi w grę, Więc, jakbyście mogli dawajcie linki, najlepiej jakby były to laptopy używane, boo są tańsze, czyli linki do serwisów typu Olx.pl, Allegro.pl itp.  wiele mi nie trzeba, mi wystarczy 30+ FPS na Minimalnych, najlepiej jakby były to laptopy do ceny 800 zł, wiem że to mało, ale w tym momencie mam trudną sytuacje, a zaawansowanym Graczem nie jestem, najlepiej jakby wyświetlacz miał wielkość 15 Cali lub więcej. z góry Baaardzo dziękuje, pozdrawiam  Tomek 

Opublikowano

Podpinam się do pytania ale ja mogę wydać na laptop około 2 tysięcy

Gościu,ja się trudze, chce to jakoś ładnie napisać, żeby przyjemnie to wyglądało, a ty wcinasz się i robisz z tego twój temat, pozatym jak masz 2 tys. To praktycznie jakiego byś nie kupił za 1800-2000 to i tak na średnich ci pójdzie na nawet 60 fps

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...