Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam do was takie pytanie.

Słyszałem i był nawet taki temat przez Adminów założony że za kupowanie yang na allegro banuja i jak to z tym jest ?

Czy ktos z was kupuje yangi i nie dostaje bana?

Ile yang moge kupic tak zeby nie wzbudzać podejżeń GM z 50kk?

Wypowiedzcie sie na ten temat

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hej. Tak bana się dostaje. Jak? Pewnie przez IP, Ja zamawiam yangi na allegro ale mnie nie banują moze kolega ma juz bana niewiem bo to z od niego momputera więc ja się nie mam co bać. Ja zamowilem 60kk on 80kk 60kk+80kk=140kk :) I narazie mi nic nie mowil o tym ze mnie zabije. :P

Opublikowano

pewnie, że za to można dostać bana. na stronie głównej metina jest napisane, że handlowanie wirtualną walutą jest zabronione. Ale z drugiej strony kto będzie wiedział, że to akurat Ty kupiłeś? Ten co sprzedaje zapewne też dba o to żeby nie załapać bana z tak grubą forsą więc Cię nie podkabluje i przyjedzie inną postacią, Ty zrób to samo!

Opublikowano

Ale słyszałem że jak ktos zarobi ponad 50kk to oni sprawdzaja w jaki sposob zeby to nie byl DropHAck albo yangi na allegro.

Macie jakis sposob na 100% zeby nie dostać bana?

Bo mam ponad 65+ lv i szkoda mi go

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Niewiem czy to sposob ale moze akurat. :P

Poszukujesz konta zrobionym nie na twoim IP.

Tym wlasnie komtem odbierasz kase. Nie polecam odbierac kasy noobkiem 1lvl tylko juz jakas postacia 20lvl poniewaz Team uczepia sie 1lvl'i co maja duzoo kasy i banuja a kasy nie oddaja.

Opublikowano

Nic wam nie da przez tobół .. ten co sprzedaje yangi na allegro ma zapewne jakiś kontakt z GMem , mój kumpel ostał bana na IP: a miał 72 i 56 lvl a bana dostał po 2 tygodniach od kupienia yang więc w plikach by tego nie znaleźli ponieważ 80kk na 70 levelu to nie wiele więc zamiast kupować te yangi za 50-100 zł kupcie sobie SM i zwiększcie dropa , yangi , expa na 30dni i samo wam naleci ;)

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...