Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzbanior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie mogę znaleźć rozwiązania nigdzie na internecie więc piszę tutaj.

Chodzi o zaporę GameGuard, kiedy chcę odpalić Metina okno ładowania odpala się już mam wybrać serwer aż tu nagle wyskakuje mi błąd:

post-904006-0-51101700-1441106024.png, szukałem rozwiązania na to ale nie wiem nawet jaki to jest błąd. Metina mogę odpalić tylko wtedy kiedy parę sekund po restarcie włączę Metina bo trochę później już się nie da, próbowałem pobierać od nowa około 5 razy usuwałem folder gameguard, pobierałem program do zamykania ukrytych procesów, w cmd zamykałem procesy próbowałem wszystkiego ma ktoś jeszcze jakiś pomysł ?

Opublikowano

Z panelu sterowania usuwasz metina.Potem przechodzisz na dyski tam gdzie masz metka i suwasz caly folder z metinem.Nastepnie pobierasz metka i instalujesz.Pozdrawiam

/niereg. sygna

Opublikowano

Dalej nic pier.dolony Metin formatowałem kompa, usuwałem całego metina instalowałem to gówno z 15 razy cały czas ten sam pierdzielony błąd teraz nawet jak ustawiam w configu wielkość okna to ten poyebany bot sobie ustawia full ekran i sie buguje chyba połamie płyte główną i dam sobie siana bo taka ilość błędów jest nie mozliwa kupiłem to gówno z myslą, że będzie lepiej a jest jeszcze gorzej niż z KamerModem ma ktoś jakiś pomysł co zrobić ? (Miałem Nortona i odinstalowałem, patrzyłem po wszystkich poradnikach jak ogarnąć te błędy próbowałem każde rozwiązanie i nic no już myszkę o ściane rozpierdzieliłem.....Nie mam sił

Opublikowano

Windows 7 Ultimate wcześniej przed formatem porfessional wszystkie 64bit i co ciekawe po restarcie metin normalnie się włącza ale jak zostawie komputer za 1h bez włączania aplikacji po prostu pulpit czysty to Metin zyebany już ma problem i wywala błędy

Opublikowano

masz wszystkie sterowniki i aktualizacje? Mam 7 Ultimate od ładnych paru lat i nigdy nie miałem problemów z metkiem, ani z niczym innym :D

Opublikowano

Jeśli GameGuard jest przyczyną błędu, być może pomoże całkowite wyłączenie owego programu. 

W tym celu pobierz dwa potrzebne pliki tutaj --> 

Następnie... 

1. Przejdź do miejsca, z zainstalowanym Aion'em. 

2. Skopiuj "CopyWinmm.exe" i "winmm.dll" do folderu \bin32.

3. Uruchom plik "CopyWinmm.exe".

4. Jeśli utworzył się "winmm.tmp", GameGuard jest już wyłączony.

/niereg. sygna

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wracam raz jeszcze nic z podanych wyjść nie działa jednak mam wrażenie, że rozwiązaniem jest ukryty proces tego gównianego metina, który przy kolejnym uruchomieniu wywala błąd tak jakby chcieć odpalić 2 okna na raz pobrałem program do wyszukiwania ukrytych procesów i nawet tam tego sku.....na nie ma o co tu chodzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...