Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor +24cale do 600zł

Bluur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Witam. Szukam monitora +24 cale led do 600zł. Najlepiej rozdzielczość 1920x1080 i więcej.

Ponad wszystko zależy mi na dobrej matrycy. Coś pokroju IPS. Czysty ekran full hd.

Sprawdziłem morele i parę innych stron ale niczego ciekawego nie znalazłem w tej cenie..

e2TT2Na.png

Opublikowano

IPSa 24" do 600zł nie kupisz. Niestety w tej cenie praktycznie tylko 23" bo TNkami nie ma co sobie głowy zawracać.

Poza tym. Do czego będzie służył?

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

IPSa 24" do 600zł nie kupisz. Niestety w tej cenie praktycznie tylko 23" bo TNkami nie ma co sobie głowy zawracać.

Poza tym. Do czego będzie służył?

Grafika i kod. Nie gram w gry. Potrzebuję ostry i przejrzysty ekran taki jak jest w IPSach. A do 700zł coś się znajdzie?

//Też myślę żeby dołożyć do tego 900zł i kupić LG Ultra Wide 21:9. Ma 25 cali.

­

e2TT2Na.png

Opublikowano

Jeśli chcesz ultrapanoramę to proszę bardzo. Podobno bardzo wygodnie się na nich pracuje.

24" IPS (jeśli już wspomniałeś o wyższym budżecie) to najgodniejszym uwagi jest taki Dell http://www.morele.net/monitor-dell-p2414h-3lata-gwarancji-next-business-day-606671/. Jest też model LG ok 100zł tańszy ale różnica tkwi praktycznie w rozmiarze względem modeli za ok 580zł.

Jeśli zapoznasz się z rodzajami matryc to dochodzi taka maszynka http://www.morele.net/monitor-iiyama-x2483hsu-b1-593921/

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Chyba wezmę http://www.morele.net/monitor-lg-25um65-25um65-p-30-dni-bezplatnej-gwarancji-na-badpixele-636228/LG Ultra Wide.

Mam ekran IPS i 21:9 dopłacając trochę więcej od tych polecanych przez ciebie. 
Aktualnie mam dwa monitory 21.5' 16:9 a gdy je sprzedam to ten LG będzie dla mnie wystarczający. :)

Dziękuję za pomoc :D 

­

e2TT2Na.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...