Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bycie Toxic w gierce

m4sturbator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz się nauczyć w takich sytuacjach olać taką osobę, nie wchodzić w nią w rozmowę i grać swoje. Mutujesz ją i nie widzisz, co pisze. Później reportujesz i masz z głowy, bez bana.

Ja tam tego tak nie widze bo jak ktoś specialnie trolluje itd co mi po banie takiej osoby? Skoro ja stracilem np 30min życia i LP? 

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Najlepiej wyrobić sobie dystans do siebie. Nie musisz mutować wtedy ani się denerwować. Grasz swoją gierkę, grasz dla zabawy, a to co mówi osoba, która ma pierwszy raz styczność z Tobą i to jest przez monitor jest bardzo mało ważne. Niech trolluje, niech wyzywa - on dostanie bana, a nie Ty. ^^ 

Opublikowano

Najlepiej wyrobić sobie dystans do siebie. Nie musisz mutować wtedy ani się denerwować. Grasz swoją gierkę, grasz dla zabawy, a to co mówi osoba, która ma pierwszy raz styczność z Tobą i to jest przez monitor jest bardzo mało ważne. Niech trolluje, niech wyzywa - on dostanie bana, a nie Ty. ^^

Jak już pisałem wyżej jaki sens ma gierka przegrana przez takie oto osoby? Bo mi owszem sprawia zabawe gierka 5 vs 5 normalnie ale nie jak mam afka i trolla naraz sry :D i ja się pytam gdzie tu jest sprawiedliwość bo co mi z tego że on dostanie bana jak mój czas poszedlł się walić + LP? 

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Toksyczne gunwa to nierozłączna część lol'a. A jeśli wyzywasz to nie masz się co dziwić że bana dostałeś.

Po prostu ignoruj ich, po jakimś czasie przestanie cię to wkurzać xD

Opublikowano

Nie wyzywaj. Sam napisałeś, że go wyzywałeś i dostałeś bana, więc w czym problem?

Mute all nie rozwiąże problemu :D gdyż jak widze jak ktos robi na midzie 44 farmy w tym smiesznym goldzi to juz sie płakać chce ze te cwele nie potrafia zrobić sprawiedliwego systemu ligowego ;D.Poprostu miej wyjyebane na te rankedy bo to spada na psy rankedy jest jak ruletka albo guwno team albo ogarniety albo znajdz 4 osoby i graj teamowki :-  ).Najlepiej zeby powstała jakas liga w lolu podobna do faceita xD tak jak w csie mmy to gowno to w lolu rankedy to gowno no raczej ze z podniecenia krewka ci leci z ptaszka po otrzymaniu skina czy ramki ikony 

Na faceit też jest league of legends.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...