Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Clientem

Dzejwor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam jakiś dziwny problem z clientem coś mi sie popsuło bo jak właczam spol to wyskakuje czarne okienko jakby sie chciało spol uruchomić i zaraz znika

dodam jeszcze ze ostatnio skopiowałem folder locale na pulpit i z clienta usunąłem a pozniej jak wrzuciłem folder locale do clienta zaczeło sie takie coś robić

Piona !

Opublikowano

Ostatnim razem kiedy takie cos sie mnie przydarzylo bylo kiedy napisalem dwukropek zamiast srednika, sprawdz takie glupie bledy, albo moze nie masz jakiegos pliku =d

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano (edytowane)

ale nie to on mi chodzi... nie wiem może źle sformułowałem moje problem

chodzi mi o to ze ja ten folder locale wyciągnąłem na pulpit na chwile bo chciałem przetestować jedną rzecz i nic tam nie zmieniałem a gdy później go włożyłem z powrotem to mi się takie coś zrobiło

@Edit

Temat można zamknąć już sobie z tym poradziłem

Edytowane przez Dzejwor

Piona !

Opublikowano

ale nie to on mi chodzi... nie wiem może źle sformułowałem moje problem

chodzi mi o to ze ja ten folder locale wyciągnąłem na pulpit na chwile bo chciałem przetestować jedną rzecz i nic tam nie zmieniałem a gdy później go włożyłem z powrotem to mi się takie coś zrobiło

@Edit

Temat można zamknąć już sobie z tym poradziłem

Mógłbyś napisać co zrobiłeś ? Nie cierpię, gdy ktoś sam rozwiązuje problem, a za pare dni ktoś pisze post z identycznym problemem.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...