Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno monitora

Zieloslaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcialbym poprosic Was o pomoc w wyborze monitora. Jestem totalnie zielony w tym temacie wiec jedyne informacje jakie podam to :

a) cena od 500zl do 1000 zl

B) monitor jest mi potrzebny do gier oraz sporadycznego ogladania filmow

Z gory dziekuje za pomoc. Jesli jakies informacje beda Wam potrzebne to smialo pytajcie.

Pozdrawiam,

Wojtek.

Opublikowano

Nie mam bladego pojecia, jaka matryca jest lepsza. Poczytalem o nich, ale nic mi sie nie rozjasnilo. Hmm jesli mam podac dokladniejsza cene to tak moze 700 zl. Oby byl dobry do gier i sporadycznych seansow filmowych. Ile cali polecacie ?

Opublikowano

Nie mam bladego pojecia, jaka matryca jest lepsza. Poczytalem o nich, ale nic mi sie nie rozjasnilo. Hmm jesli mam podac dokladniejsza cene to tak moze 700 zl. Oby byl dobry do gier i sporadycznych seansow filmowych. Ile cali polecacie ?

IPS ma bardzo dobre kąty widzenia, jest bardzo jasny, za to VA bije IPS kontrastem. Ile chcesz cali, sam musisz ocenić na jakim Ci byłoby najwygodniej. Ale wiadomo, nie dostaniesz 24 calowego monitora o takiej samej matrycy jak 21,5 cala w tej samej cenie.

4008f620557c76b9gen.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...